Αθλητισμός

Super League 2: Την επανέναρξη του πρωταθλήματος ζητούν οι ομάδες

Super League 2: Την επανέναρξη του πρωταθλήματος ζητούν οι ομάδες
Super League 2: Την επανέναρξη του πρωταθλήματος ζητούν οι ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στην Ελλάδα μετά από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα.

Super League 2: Την επανέναρξη και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ζητούν και οι 12 ομάδες της Super League 2 μετά από την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου. Οι ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα να σταλεί αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις, ενώ κατέθεσαν αιτήματα για συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων σε σχέση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Συζήτηση για το κόστος των τεστ

Επίσης, συζητήθηκε και το κόστος του υγειονομικού πρωτοκόλλου που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ομάδες σε ενδεχόμενο επανεκκίνησης. Όπως αναφέρθηκε τα τεστ για κάθε ομάδα αναμένεται να κοστίσουν περίπου 2.000 – 2.500 ευρώ, ωστόσο το κόστος θα ανεβαίνει όσο γίνονται περισσότεροι επανέλεγχοι. Αν το πρωτάθλημα συνεχιστεί, προτείνεται ως ημερομηνία επανέναρξης η 12η ή η 18η Ιουνίου, καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές και δέκα αγωνιστικές των πλέι οφ.

Θυμίζουμε ότι χθες Δευτέρα η Super League 1 επίσης ζήτησε την επανέναρξη των αγώνων (για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ) για τις 6 και 7 Ιουνίου. Την τελική απόφαση θα πάρει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους υγειονομικούς φορείς. «Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. κ. Κάτια Κοξένογλου εξελέγη ομόφωνα στη θέση της αναπλ. προέδρου του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής. Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, για τις θέσεις 7-14, επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία.

Ομόφωνα προτείνεται ως ημερομηνία έναρξης των Play Off και των Play Out της Super League το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και θα αποσταλεί σχετικό αίτημα προς έγκριση από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς. Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή της Super League στο World Leagues Forum. Η συζήτηση επί των χορηγικών παροχών θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Super League», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Super League.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο μεγάλο πρωτάθλημα που ξεκίνησε μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού ήταν η Bundesliga το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments