Lifestyle

Κώνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με το μαγιό της και αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Κώνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με το μαγιό της και αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι από τις γυναίκες της τηλεόρασης που έχει δεχθεί την περισσότερη κριτική τόσο για τις ικανότητές της στην παρουσίαση όσο και για το σώμα της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βρίσκεται στον χώρο της παρουσίας πάνω από 10 χρόνια, ωστόσο ακόμη διατηρεί αυτή τη φρεσκάδα, η οποία σε κάνει να αισθάνεσαι πως τώρα ξεκινά τα πρώτα της βήματα. Η ξανθιά παρουσιάστρια όλα αυτά τα χρόνια έχει προσπαθήσει να μπει στα σπίτια των Ελλήνων αναλαμβάνοντας διάφορα πρότζεκτ. Η αλήθεια πως μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία, αποτέλεσμα να δέχεται έντονη κριτική με πολλούς να αμφισβητούν τις ικανότητές της στην παρουσίαση.

Αρκετοί επίσης είναι και αυτοί που κριτικάρουν την Ελληνίδα παρουσιάστρια και για το σώμα της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να μην πληρεί τα στάνταρντς μοντέλου, ωστόσο διαθέτει ένα κορμί που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο. Η ίδια μάλιστα δείχνοντας πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ φροντίζει να το αναδεικνύει με την πρώτη ευκαιρία αφήνοντας τις θεσπέσιες καμπύλες της να παρουσιάζονται με θελκτικό τρόπο.

Το τελευταίο διάστημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίζεται στο μουσικό σόου του OPEN παίρνοντας μέρος στο διαγωνιστικό κομμάτι του Just the a of Us. Η παρουσία της όπως αναμενόταν κλέβει τη παράσταση. Μπορεί οι φωνητικές της δυνατότητες να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, με την κριτική επιτροπή να της τονίζει σε κάθε live τα λάθη της, ωστόσο η ομορφιά της επισκιάζει τα πάντα.

Τους τελευταίους μήνες η παρουσιάστρια δείχνει άκρως ανανεωμένη και αδυνατισμένη κάνοντας τις επελάσεις της στις παραλίες. Οι φωτογραφίες της με μαγιό δίνουν την καλύτερη απάντηση σε όλους όσους την επικρίνουν για το σώμα της. Δείτε και θα καταλάβετε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments