Video

MasterChef 4 spoiler 19/5: Άρχισαν τα “γαλλικά” στην κουζίνα

MasterChef 4 spoiler 19/5: Άρχισαν τα “γαλλικά” στην κουζίνα
MasterChef 4 spoiler 19/5: Ο Γιώργος με τον Διονύση είχαν μια διαφωνία και δεν άργησαν να πέσουν τα "γαλλικά".

MasterChef 4 spoiler 19/5: Γεμάτο εντάσεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής. Παραδοσιακά τα επεισόδια που έχουν δοκιμασία αποχώρησης έχουν έντονα συναισθήματα. Το χθεσινό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Για άλλη μια φορά ο πρωταγωνιστής της έντασης ήταν ο Γιώργος. Όλα ξεκίνησαν ότι έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας για να “σώσει” την Μαρία.

Αυτό οδήγησε την Ντέμη να μαγειρέψει με τον Τζον για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Η επιλογή του Γιώργου γέννησε πολλές απορίες καθώς έχει δηλώσει ότι θέλει τη Μαρία εκτός παιχνιδιού. Ο ίδιος δικαιολόγησε την απόφαση του τονίζοντας πως θα ήταν άδικο μαγειρικά να κινδυνεύσει η Μαρία και έτσι την έσωσε. Ωστόσο αυτό δεν έπεισε σχεδόν κανέναν και ειδικότερα τον Διονύση.

Ο Διονύσης υποστήριξε ότι ο Γιώργος επέλεξε να αφήσει την Ντέμη με έναν πολύ δυνατό παίκτη όπως είναι Τζον για να την οδηγήσει στην έξοδο. Παράλληλα έσωσε την Μαρία και έφτιαξε την εικόνα του. Την ώρα που οι δυο υποψήφιοι μαγείρευαν ο Γιώργος πήγε να δώσει μια συμβουλή στην Ντέμη προκαλώντας την έκρηξη του Διονύση.

Οι δυο παίκτες δεν δίστασαν να ανταλλάξουν και μερικά γαλλικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και οι παίκτες που μαγείρευαν ζήτησαν από τους δυο διαγωνιζόμενους να ηρεμήσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αποχώρηση της Ντέμης ο Γιώργος προσπάθησε να τελειώσει το θέμα, αλλά ο Διονύσης δεν έδειξε πρόθεση να αποκαταστήσει τη σχέση τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments