Ελλάδα

Αγνώριστος ο Κώστας Καραμανλής – Δείτε πως πήγε στη Βουλή σήμερα

Αγνώριστος ο Κώστας Καραμανλής – Δείτε πως πήγε στη Βουλή σήμερα
Ο πρώην πρωθυπουργός τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του.

Η φιγούρα που μπήκε στη Βουλή και κατευθύνθηκε στα “ορεινά” έδρανα δεν θύμιζε σε τίποτε τον άνθρωπο που κάποτε όλοι “υποκλίνονταν” μπροστά του. Η παρουσία του προκάλεσε συζητήσεις, ενώ κάποιοι δεν κατάλαβαν ποιος ήταν και μονάχα παρατηρώντας τον καλά τον αναγνώρισαν. Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής έφθασε σήμερα στη Βουλή φορώντας μάσκα για να συμμετάσχει στην ονομαστική μυστική ψηφοφορία για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Οι φωτογράφοι στα θεωρεία άργησαν να συνειδητοποιήσουν ποιος ήταν και αυτό γιατί η εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή δεν θυμίζει σε τίποτε τον άλλοτε εύσωμο άνδρα. Αδυνατισμένος και αξύριστος με γκρι γένια προχώρησε και κάθισε στην γνώριμη για εκείνον θέση στα βουλευτικά έδρανα. Μόλις οι φωτογράφοι κατάλαβαν ποιος ήταν οι μηχανές πήραν φωτιά. Ριπές από τα πατήματα των κουμπιών των φωτογραφικών μηχανών έσπαγαν για λίγο την ησυχία της αίθουσας.

Ο Κώστας Καραμανλής σε πρώτο πλάνο. Η εμφάνισή του έκανε το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αναφωνήματα έκπληξης για την τεράστια αλλαγή. Βέβαια είχε φροντίσει πριν από μερικές ημέρες η σύζυγός του Νατάσα Παζαϊτη να μας αποκαλύψει την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού, όταν είχε ποστάρει στο λογαριασμό της στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία από την ημέρα των γενεθλίων της. Εκεί εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Κώστας Καραμανλής αδυνατισμένος με όλη την οικογένειά του.

Το μυστικό στην μεγάλη αλλαγή του πρώην πρωθυπουργού οφείλεται σε κάποιες συνήθειες που απέκτησε όταν και ολοκλήρωσε την πρωθυπουργική του θητεία το 2009. Ο Κώστας Καραμανλής έβαλε στη ζωή του τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Σύμφωνα με πληροφορίες περπατάει και κάνει τζόκινγκ κάθε ημέρα, ενώ πλέον που ο καιρός καλοκαιριάζει κολυμπάει στη θάλασσα της Ραφήνας. Επίσης έβγαλε από την διατροφή του λιπαρές τροφές και φαγητά και προτιμά τα πιο υγιεινά. Η γυμναστική και η διατροφή είναι οι κύριοι λόγοι της μεγάλης αλλαγής του Κώστα Καραμανλή ο οποίος τελευταία αποφάσισε να αφήσει και γενειάδα, όπως αποκαλύπτουν οι τελευταίες φωτογραφίες μέσα από τη Βουλή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments