Lifestyle

Η Άννα Χατζή από το GNTM ανέβασε φωτογραφία που θα συζητηθεί

Η Άννα Χατζή από το GNTM ανέβασε φωτογραφία που θα συζητηθεί
Άννα Χατζή: Η Άννα Χατζή, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, ποζάρει topless και "βάζει φωτιά" στο Instagram.

Άννα Χατζή: Η Άννα Χατζή, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model (GNTM) και κέντρισε αμέσως όλα τα βλέμματα, κάνει ιδιαίτερα αισθητή την “παρουσία” της στα social media. Η νεαρή καλλονή ήταν στην παρέα των FF και μετά την αποχώρησή της από το reality μόδας έχει επιστρέψει και στο Instagram επικοινωνώντας μάλιστα αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η Άννα Χατζή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει topless. «Sum backstage», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της και όπως καταλαβαίνουμε κάνει μια επαγγελματική φωτογράφιση. Δείτε την παρακάτω:

Υπενθυμίζεται, πως το μοντέλο βρέθηκε μια “ανάσα” από την τελική πεντάδα, ωστόσο αποχώρησε μετά τη δοκιμασία που ήθελε τις διαγωνιζόμενες να φωτογραφίζονται ως κοκκινοσκουφίτσες και να βγάζουν συγκεκριμένα συναισθήματα στον φωτογραφικό φακό. Η Άννα δεν ευχαρίστησε και ιδιαίτερα τους κριτές με τη λήψη της και είπε “αντίο” από το παιχνίδι. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments