Πολιτική

Απίστευτο tweet ο Άδωνις για τον Παπαδημούλη

Απίστευτο tweet ο Άδωνις για τον Παπαδημούλη
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει μεγάλη κόντρα με τον ευρωβουλευτή του Σύριζα.

Δεν έχει περάσει παρά μια εβδομάδα από την δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες των πολιτικών και αυτό που ακόμη και μέχρι σήμερα συζητιέται είναι αυτό του ευρωβουλευτή του Σύριζα Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος μόνο το 2018 εν μέσω οικονομικής κρίσης και μνημονίων αγόρασε 8 διαμερίσματα. Τα social media πήραν φωτιά σχολιάζοντας το συγκεκριμένο πόθεν έσχες ενώ στο παιχνίδι του τρολαρίσματος μπήκε δυναμικά και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος θεωρείται και ο πολιτικός με τα περισσότερα tweets ανέβασε μια εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει τον ευρωβουλευτή του Σύριζα Δημήτρη Παπαδημούλη, να βρίσκεται ανάμεσα σε πλήθος ανθρώπων που κρατάνε χαρτιά που γράφουν «Safe passage for refugees», δηλαδή «ασφαλής διέλευση στους πρόσφυγες» και εκείνος να κρατάει καρτελάκι με την επιγραφή «Rooms to Let» με σκοπό να προσελκύσει «επίδοξους» ενοικιαστές για τα ακίνητα του. Ο κ. Γεωργιάδης ανάρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και με σατιρικό ύφος έγραψε: “Ποιος σατανάς το έφτιαξε αυτό;”

Να σημειωθεί ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε τοποθετηθεί προ λίγων ημερών μιλώντας «Στο Κόκκινο» για τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την αποκάλυψη ότι ο ίδιος προέβη μέσα στο 2018 στην αγορά 8 ακινήτων, λέγοντας ότι τρία από τα εν λόγω διαμερίσματα τα μίσθωσε σε ΜΚΟ για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΣΤΙΑ». Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι υπάρχει «κυνικό σχέδιο της ΝΔ» για την «ηθική και πολιτική του εξόντωση» και έκανε λόγο για «ενορχηστρωμένη, ακριβά πληρωμένη προπαγάνδα για τα οκτώ ακίνητα του Παπαδημούλη».

«Εγώ δεν κρύβω τίποτα, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» είπε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά πως «ομολογεί μία ακόμα μεγάλη αμαρτία», το ότι, όπως είπε, «τρία από αυτά τα διαμερίσματα φιλοξενούν πρόσφυγες, ενοικιασμένα από ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ. Αυτές οι μισθώσεις συνεχίζονται και με την κυβέρνηση της ΝΔ. Μαθαίνω ότι θα προσπαθήσουν να το εμφανίσουν κι αυτό ως “μέγα σκάνδαλο”. Τα διαμερίσματα αυτά ανήκουν πλέον στα δύο μου παιδιά, είναι τριών δωματίων, στην περιοχή των Λιοσίων και των Αχαρνών. Είναι νοικιασμένα προς 5,5 ευρώ το τετραγωνικό. Και φιλοξενούν πρόσφυγες. Αυτοί δεν μας έλεγαν “αν θέλετε πρόσφυγες, να τους πάρετε στα σπίτια σας;”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments