Ελλάδα

Κούνεβα βιτριόλι: Τι δήλωσε η πρώην ευρωβουλευτής για την επίθεση στην Καλλιθέα

Κούνεβα βιτριόλι: Τι δήλωσε η πρώην ευρωβουλευτής για την επίθεση στην Καλλιθέα
Κούνεβα βιτριόλι: Η πρώην ευρωβουλευτής, Κωνσταντίνα Κούνεβα, με αφορμή την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα, περιέγραψε τι σημαίνει να δέχεσαι επίθεση με βιτριόλι, όπως είχε δεχτεί και η ίδια.

Κούνεβα βιτριόλι: Με αφορμή την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, η Κωνσταντίνα Κούνεβα μίλησε για την επίθεση που είχε δεχτεί η ίδια τα μεσάνυχτα της 22ης Δεκεμβρίου 2008, η οποία είχε συγκλονίσει τους πάντες. Δυο άγνωστοι την περιέλουσαν με καυστικό υγρό και την υποχρέωσαν να το καταπιεί, προκαλώντας απώλεια όρασης από το ένα μάτι, βλάβες στο πρόσωπο της και σε εσωτερικά όργανα.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα σε δηλώσεις της στο protothema.gr αναφέρει: «Οι πόνοι των ματιών που καίγονται από το οξύ είναι οι πιο φρικτοί πόνοι που έχω βιώσει. Έχω κάνει συνολικά 31 χειρουργεία, τα 20 εκ των οποίων τα έκανε στη Γαλλία. Και έχω να κάνω κι άλλα ακόμα. Ξέρετε, όταν κάνεις μεταμόσχευση δέρματος, πρέπει ο οργανισμός να υιοθετήσει το ξένο σώμα, κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει. Στην Γαλλία όταν πήγα για να συνεχίσω την θεραπεία μου, κάνοντας ταυτόχρονα σερί χειρουργικές επεμβάσεις, οι γιατροί εκεί μου είπαν ότι κανονικά έπρεπε να είχα πεθάνει. Ευτυχώς, οι γιατροί στην Ελλάδα είχαν κάνει ότι περνούσε από το χέρι τους για να με βοηθήσουν».

Η κ. Κούνεβα βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο Λονδίνο, καθώς έχει αποκλειστεί λόγω του κορωνοϊου στην πόλη όπου σπουδάζει ο γιος της. Μάλιστα, η πρώην ευρωβουλευτής εκφράζει την επιθυμία, να συναντηθεί με τους γονείς της 34χρονης ή έστω να μιλήσει μαζί τους στο τηλέφωνο, για να τους κατευθύνει, ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουν. «Επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλά βαριά περιστατικά εγκαυμάτων, δεν υπάρχουν και οι κατάλληλες θεραπείες. Πρέπει να έρθω σε επαφή με τους γονείς της και να τους κατευθύνω» λέει η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Αναζητείται από την Αστυνομία η μαυροφορεμένη γυναίκα

Στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας αναζητά η Αστυνομία την απάντηση για τη φρικιαστική επίθεση που δέχτηκε η νεαρή γυναίκα με βιτριόλι χθες το πρωί την ώρα που πήγαινε στο γραφείο της στην Καλλιθέα. Ήδη έχουν παρθεί καταθέσεις από συγγενικά της πρόσωπα, ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν καταθέσεις και από το φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον. Την ίδια στιγμή οι Αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το οπτικό υλικό που βρέθηκε από τις κάμερες των καταστημάτων και επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή για να δουν όλες τις κινήσεις της μαυροφορεμένης γυναίκας, η οποία σύμφωνα και με τα όσα κατάφερε να πει η 34χρονη την αιφνιδίασε και της πέταξε το βιτριόλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments