Lifestyle

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21 Απριλίου 2020

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21 Απριλίου 2020
Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πασίγνωστη αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Πέμπτη 21 Απριλίου 2020.

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί την ανθρωπότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθημερινά οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα με τον φονικό ιό περιμένοντας το πότε θα έρθει η μέρα που άπαντες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πέραν όμως της υγείας καθημερινές έννοιες για όλους τους ανθρώπους παραμένουν τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Απαντήσεις για όλα αυτά δίνει η Άση Μπήλιου, με τη γνωστή αστρολόγο να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, ελλοχεύει κίνδυνος για παραπλανήσεις και ωραιοποιήσεις. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους παρελθοντικά άτομα, θα πρέπει να δοθεί προσοχή στις υποσχέσεις ενδεχομένως να μην τηρηθούν. Προσοχή στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αποφάσεις κυρίως με ότι έχει να κάνει με δεσμεύσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο θα υπάρχει ανάγκη για σταθεροποίηση, για συναισθηματική κατανόηση και για οικονομική εξασφάλιση. Κάποιοι θα αναζητήσουν σταθερό έδαφος προκειμένου να περάσουν σε προσεγγίσεις. Στον επαγγελματικό τομέα οι επιδιώξεις θα είναι επιφυλακτικές, ίσως να είναι δύσκολο να υπάρξει προσαρμογή στην περίπτωση που διαφοροποιηθούν οι συνθήκες. Σύνεση θα πρέπει να υπάρξει στις αγορές και γενικότερα στην ανάγκη για υλικά αποκτήματα, προσοχή στις υπερβολές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς είναι μία θετική όψη, ενισχύεται η διαίσθηση, στις συζητήσεις θα υπάρξει συναισθηματική κατανόηση. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για προσεγγίσεις, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις, τα ζευγάρια θα αναθερμάνουν τα μεταξύ τους αισθήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments