Ελλάδα

Κρήτη νεκρός: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 38χρονο οδηγό φορτηγού

Κρήτη νεκρός: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 38χρονο οδηγό φορτηγού
Κρήτη νεκρός: Δεν έχει τέλος το αιματοκύλισμα στο οδικό δίκτυο του νησιού, με τελευταίο θύμα να καταγράφεται στο Ρέθυμνο, εκεί όπου έχασε τη ζωή του 38χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος.

Κρήτη νεκρός: Διαχρονικά η Κρήτη κατέχει την θλιβερή πρωτιά στους θανάτους που οφείλονται από τροχαία δυστυχήματα. Το οδικό δίκτυο του νησιού σε συνδυασμό με την ασυνειδησία των οδηγών έχει καθιερώσει μια πραγματικότητα που ουδείς θα ήθελε να επικρατεί, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση προκειμένου να εξαλειφθεί.

Το απόγευμα της Πέμπτης ακόμη ένα θύμα προστέθηκε στη μακάβρια λύση, καθώς 38χρονος οδηγός φορτηγού έχασε τη ζωή του στον δρόμο Κουρούτες – Φουρφουράς στο Αμάρι Ρεθύμνου. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με τον οδηγό του μοιραίου φορτηγού να χάνει το έλεγχο του οχήματος.

Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μάλιστα όταν οι διασώστες τον ανέσυραν από το όχημά του φέρεται να είχε τις αισθήσεις του, όμως κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, δυστυχώς εξέπνευσε. Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την ανατροπή του φορτηγού οχήματος και εν συνεχεία τον θάνατο του 38χρονου οδηγού.

Νεκρός 70χρονος στο Λασίθι

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη στο Λασίθι με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν νωρίς το απόγευμα όταν ο 70χρονος βρισκόταν πάνω σε γέφυρα σε περιοχή της Ιεράπετρας. Άγνωστο πως, έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στον ποταμό βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να δώσουν κάποια βοήθεια στον άτυχο άνδρα. Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας ερευνούν την υπόθεση με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments