Lifestyle

Έτσι θα παίζεται πια το Deal λόγω κορωνοϊού

Έτσι θα παίζεται πια το Deal λόγω κορωνοϊού
Deal κορωνοϊός: Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει τα δεδομένα και στο τηλεοπτικό τοπίο.

Deal κορωνοϊός: Η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και η τηλεόραση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Πολλές είναι οι εκπομπές που δεν πρόκειται να επιστρέψουν στον τηλεοπτικό αέρα μετά τη διακοπή τους εν μέσω κορωνοϊού, ενώ άλλες ξεκινούν πάλι γυρίσματα, με τελείως όμως διαφορετικά δεδομένα.

Το «Deal» του ALPHA ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Οι συντελεστές μπήκαν ξανά στο στούντιο έτσι ώστε να γυριστούν νέα επεισόδια, με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν να είναι… από άλλον πλανήτη. Συνεργάτης της εκπομπής με διαδικτυακό λογαριασμό στο όνομα Giorgos Panthiras μοιράστηκε τις πρώτες λήψεις, στις οποίες απεικονίζονται οι παίκτες με γάντια και προστατευτικές μάσκες τόσο on camera όσο και στα backstage, ενώ ανάμεσά τους έχει τοποθετηθεί πλέξιγκλας.

Ακόμα, θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, ενώ οι πόρτες δεν θα ανοίξουν για το κοινό. Το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Μαΐου. Δείτε πως θα είναι από εδώ και πέρα το Deal.

Η είδηση -μάλλον της χρονιάς- στην τηλεόραση είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε ότι δεν θα έχει εκπομπή τη νέα σεζόν. «Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω και να αισθάνομαι ασφάλεια. Το επιδιώκω αυτό…

Από πέρυσι έχω πάρει μια απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία. Αφού ενημέρωσα το κανάλι, το αμέσως επόμενο κομμάτι που μου δημιουργούσε μια ταχυπαλμία ήταν η στιγμή που θα σας το πω εγώ… Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά… Οι σκέψεις μου έχουν πάει μέχρι την επόμενη σεζόν, η οποία θέλω να με βρει ελεύθερη…» , είπε η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά την απρόσμενη εξομολόγηση που έκανε χθες on air, η Ελένη «πάσαρε» διαφημίσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων έβγαλε μια φωτογραφία στο πλατό και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, στέλνοντάς τους το δικό της μήνυμα. «Πάντα θα είμαστε μαζί!» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια γεμάτα αγάπη από τους θαυμαστές της να πέφτουν… βροχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments