Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στο στόχαστρο των «Πράσινων» ο Βούρος

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στο στόχαστρο των «Πράσινων» ο Βούρος
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του «Τριφυλλιού» προχωρά με γοργούς ρυθμούς με τον Τσάβι Ρόκα να τσεκάρει μεταξύ άλλων τον 25χρονο αμυντικό, Πραξιτέλη Βούρο.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η πιθανή απώλεια των Γιόχανσον και Βαγιαννίδη συνιστά απαραίτητη την ενίσχυση των «Πράσινων» στην αμυντική τους γραμμή, ιδιαίτερα δε στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα εδώ και μερικές ημέρες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα πραγματοποιώντας ασταμάτητα επαφές με μάνατζερ και παίκτες που θα ενδιέφεραν υπό προϋποθέσεις τον σύλλογο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του newspao.gr ένας από τους παίκτες που το τελευταίο διάστημα έχει μπει στο «κάδρο» των υποψήφιων για μια θέση στα μετόπισθεν είναι ο 25χρονος, Πραξιτέλης Βούρος. Ο έμπειρος αμυντικός τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κύπρου με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ, πραγματοποιώντας με την ομάδα της Λευκωσίας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού» εξετάζει ενδελεχώς τη περίπτωση του 25χρονου άσσου βλέποντάς τον ως ιδανική λύση για το ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς ο Βούρος μπορεί να αγωνισθεί με την ίδια ευκολία τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και στα πλάγια της αμυντικής τετράδας.

Ο Πραξιτέλης Βούρος προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, μένοντας στους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2017, όταν και οι Κύπριοι επένδυσαν στο ταλέντο του και αγόρασαν τα δικαιώματά του από τους Ερυθρόλευκους. Ο 25χρονος όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ δεσμεύεται με τους Κύπριους ως το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο πρόθεσή του είναι να αναζητήσει νέες προκλήσεις στη καριέρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments