Ελλάδα

Βί@σαν τον Αλβανό δολοφόνο της Τοπαλούδη – Η ιατροδικαστική εξέταση

Βί@σαν τον Αλβανό δολοφόνο της Τοπαλούδη – Η ιατροδικαστική εξέταση
Βγήκαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που του είχε γίνει ύστερα από τις καταγγελίες του.

Λίγες ημέρες μετά την καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου για τους δράστες του βιασμού και της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, έρχονται νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Αλβανό δράστη. Η αποτρόπαια πράξη του απέναντι σε μια ανυπεράσπιστη κοπέλα όπως ήταν η Ελένη, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συγκρατούμενούς του στη φυλακή.

Από τις πρώτες ημέρες που πέρασε το κατώφλι των φυλακών η ζωή του άλλαζε άρδην και αυτό λόγω της βιαιότητας που έδειξε τόσο εκείνος όσο και ο Ροδίτης δράστης απέναντι στην νεαρή φοιτήτρια. Όπως ο ίδιος είχε καταγγείλει όταν βρέθηκε στις φυλακές Αυλώνα, συγκρατούμενοί του τον ξυλοφόρτησαν και τον βίασαν όπως ισχυρίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του περί βιασμού από συγκρατουμένους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Αλβανό δράστη διαπιστώθηκε ρήξη πρωκτικού δακτυλίου, εύρημα συμβατό με παρά φύσει ασέλγεια. Σημειώνεται ότι ο Αλβανός είχε καταγγείλει στους γιατρούς ότι είχε βιαστεί, αφού ξύπνησε όπως είπε, σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της δολοφονίας και βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη, φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς: “Φώναζαν, έβριζαν και με χτυπούσαν.

Κάποια στιγμή άκουσα έναν από αυτούς να λέει βγάλτε του το παντελόνι. Λιποθύμησα από την πίεση και τα χτυπήματα. Όταν ξύπνησα ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν”. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στον ξυλοδαρμό του Αλβανού συμμετείχαν περίπου 7 άτομα τα οποία και μπήκαν στον χώρο που βρισκόταν ο Αλβανός κατηγορούμενος”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments