Video

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 126: Η Κάτια συνειδητοποιεί τον λόγο που η Εύα πλησίασε τον Αργύρη

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 126: Η Κάτια συνειδητοποιεί τον λόγο που η Εύα πλησίασε τον Αργύρη
Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 126: Όσα θα δούμε σήμερα (25/05/2020) στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1.

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 126:Ο Αργύρης δέχεται τηλεφώνημα από έναν δικηγόρο που του ανακοινώνει το θάνατο ενός αγαπημένου του συγγενή, αλλά και πως είναι ο μοναδικός κληρονόμος της μεγάλης του περιουσίας. Η Κάτια συνειδητοποιεί τον λόγο που η Εύα πλησίασε τον Αργύρη και βάζει στόχο να την ξεσκεπάσει.Η φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή έχει φτάσει στα χέρια του αστυνόμου κι έτσι αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τη ζωή της.

Η Έλλη αποφασίζει να φύγει κρυφά από τον Χατζή για να γεννήσει μακριά του και να γλιτώσει το παιδί τους από τα δολοφονικά του σχέδια. Παράλληλα, η Μαρίνα, με τη βοήθεια της Κλειούς, στήνει μια παγίδα για να συλληφθεί ο Νίκος.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Νίκος καταφέρνει να αποφύγει την εξέταση DNA που θα αποδείκνυε ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος της συζύγου του.Η Μαρίνα προσπαθεί να βρει μια λύση, σε αντίθεση με τον Φώτη, που προτιμά να μείνουν τα πράγματα όπως είναι, αφού ο Νίκος δεν παρέδωσε την φωτογραφία που αποκαλύπτει το ένοχο παρελθόν της Μαρίνας και την πραγματική της ταυτότητα.

Η Εύα πιέζει τον Αργύρη, ο οποίος έχει αρχίσει να χαίρεται τις στιγμές με τον γιο του, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της πρώην συζύγου του. Η Μάρθα αρχίζει και πάλι να βρίσκει τον παλιό της εαυτό, με συνέπειες που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει…Η Κάτια επισκέπτεται την Εύα και μαθαίνει τυχαία όλη την αλήθεια για τον πραγματικό στόχο της Εύας και του Γιάννη… Ένα τηλεφώνημα του Γεωργίου, που θέλει πλέον να παραδοθεί, ανατρέπει για άλλη μια φορά τα πάντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments