Video

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 127: Η Κάτια είναι ανοιχτή σε πολλά μέτωπα

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 127: Η Κάτια είναι ανοιχτή σε πολλά μέτωπα
Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 127: Όσα θα δούμε σήμερα (26/05/2020) στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1.

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδιο 127: Η Κάτια είναι ανοιχτή σε πολλά μέτωπα: Από τη μια, δεν μπορεί να υποψιαστεί την εμμονή της Μάρθας εναντίον της και από την άλλη, αποφασισμένη να προστατέψει τον Αργύρη, στριμώχνει και κατηγορεί ευθέως την Εύα για πλεκτάνη. Εκείνη απ’ τη μεριά της προσπαθεί με ψέματα να κάμψει τις αντιρρήσεις του Γιάννη και να τον πείσει να συνεργαστεί μαζί της προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα απ’ τον Αργύρη.

Ο Κωστής συνειδητοποιεί με τρόμο τις προθέσεις του Χατζή εναντίον της Έλλης. Η πληροφορία ότι ο Αστυνόμος γνωρίζει πια την αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας πέφτει σαν βόμβα πάνω σε όλους. Η Μαρίνα είναι απελπισμένη. Βλέπει πια το μέλλον της στη φυλακή και δεν μπορεί να αντέξει αυτή την προοπτική. Καμιά παρηγοριά δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο της στην ιδέα ότι θα αποχωριστεί και πάλι την κόρη της.

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ο Αργύρης δέχεται τηλεφώνημα από έναν δικηγόρο που του ανακοινώνει το θάνατο ενός αγαπημένου του συγγενή, αλλά και πως είναι ο μοναδικός κληρονόμος της μεγάλης του περιουσίας. Η Κάτια συνειδητοποιεί τον λόγο που η Εύα πλησίασε τον Αργύρη και βάζει στόχο να την ξεσκεπάσει. Η φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή έχει φτάσει στα χέρια του αστυνόμου κι έτσι αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τη ζωή της.

Η Έλλη αποφασίζει να φύγει κρυφά από τον Χατζή για να γεννήσει μακριά του και να γλιτώσει το παιδί τους από τα δολοφονικά του σχέδια. Παράλληλα, η Μαρίνα, με τη βοήθεια της Κλειούς, στήνει μια παγίδα για να συλληφθεί ο Νίκος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments