Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [26/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [26/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [26/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [26/05/2020].

Κριός

Ίσως πιστεύεις πως έχεις άφθονη ενέργεια, αλλά θα εκπλαγείς από το πόσο περιορισμένοι είναι οι πόροι σου. Πιθανότατα να μη σου αρέσει να κουράζεσαι εύκολα, αλλά ο εραστής σου ή ένας πιθανός συνεργάτης είναι σε θέση να σε βοηθήσει. Αν αισθάνεσαι σαν να κάνεις όλη τη δουλειά στη σχέση σου, τότε είναι καιρός να μιλήσεις.

Ταύρος

Μην αφήνεις την πλήξη ή την απογοήτευση να σε σπρώξουν να δημιουργήσεις ένταση στη σχέση σου. Ίσως ανακαλύψεις πως κι ο εραστής σου νιώθει το ίδιο. Αν νιώθετε και οι δύο….σαν μαινόμενοι ταύροι, τότε είναι καιρός να δημιουργήσετε κάποια απόσταση μεταξύ σας. Λίγη φροντίδα απέναντι στον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει ν’ ασχοληθείτε μ’ ένα χόμπι ή μια δημιουργική αναζήτηση, με αποτέλεσμα να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε.

Δίδυμοι

Υπάρχει πιθανότητα υπερφόρτωσης πληροφοριών… και πιθανώς «υπερφόρτωσης συναισθηματικών πληροφοριών» τώρα. Αλλά μπορείς να συγκρατήσεις την επέκταση της έντασης, ενθαρρύνοντας τον αγαπημένο σου, ν’ ασχοληθείτε μόνο με τα γεγονότα. Υπάρχουν πολλά περιττά δεδομένα που κυμαίνονται και μπορούν να περιπλέξουν τις συζητήσεις σας, άσκοπα. Και ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσεις χαλαρές και γαλήνιες τις μεταξύ σας ανταλλαγές, είναι να ακούτε προσεκτικά αυτά που λέει ο άλλος.

zodia-3-1200x973

Καρκίνος

Εμπιστέψου το ένστικτό σου, αν σε παροτρύνει να σκεφτείς τρόπους για να κάνεις πιο φωτεινό τον κόσμο του εραστή σου. Θα βρεις μια μεγάλη λίστα, με τους λόγους που δεν έχεις χρόνο. Δεν χρειάζεται να πιεστείς ή να προβείς σε έξτρα προσπάθειες, για να γίνεις αυτή που θα επηρεάσει θετικά τη σχέση σου. Κι αν νομίζεις ότι οι προσπάθειές σου δεν θα εκτιμηθούν και θα ανταποδοθούν, τότε ξανασκέψου το!

Λέων

Μην ψάχνεις για τις αντιληπτές ελλείψεις στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αναρωτήσου αν εστιάζεις υπερβολικά στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι, αναφορικά με την ελκυστικότητά σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως σκεφτείς τρόπους για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις την ασφάλεια στον κόσμο σου. Ίσως χρειαστεί να παραμερίσεις την λιονταρίσια υπερηφάνεια σου, για να εμπλέξεις αυτόν που αγαπάς, περισσότερο σε τέτοιες συζητήσεις.

Παρθένος

Η εστίασή σου μπορεί να αλλάξει από αυτό που φαίνεται άνετο και διαχειρίσιμο στη σχέση σου, με τον παθιασμένο ενθουσιασμό για τον οποίο παλεύεις. Αλλά είναι πιθανό μια απρόσμενη εξέλιξη να σου αποσπάσει την προσοχή. Ό, τι προκύψει, ίσως να μετατοπίσει την προοπτική σου από αυτό που φαίνεται αρνητικό ή ξεφουσκωμένο…. σε μια λύση που δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη. Δώσε σ’ αυτό, την απαραίτητη προσοχή που του αξίζει.

Ζυγός

Ένα όραμα για το μέλλον σου μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, θα μπορούσε να ενισχυθεί ή να γίνει αισθητά πιο σαφές…αν μοιράστηκες τελευταία, πολλά μαζί του. Ίσως να πιστεύεις ότι τα έχεις σχεδιάσει όλα, επειδή έχεις ξαναπαίξει αρκετά πιθανά σενάρια στο μυαλό σου. Αλλά πόσο συμμετείχε σ’ αυτό ο εραστής σου? Άφησέ τον να σου μιλήσει και θα εκπλαγείς, μ’ αυτά που θα σου αποκαλύψει.

Σκορπιός

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, η σοφία που βασίζεται στην εμπειρία σου, θα μπορούσε να συνδυαστεί υπέροχα με τις γνώσεις κάποιου άλλου. Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να μιλήσεις για τις αντίστοιχες επιτυχίες, αποτυχίες, ερωτικές απογοητεύσεις και χαρούμενες στιγμές. Αλλά αυτό, δεν είναι μια επιφανειακή συζήτηση που την κάνεις γιατί σου φαίνεται «σωστό». Μοιράζεστε τις ευάλωτες στιγμές σας! Κι αυτό….όπως θ’ ανακαλύψεις στην πορεία, είναι ανεκτίμητο.

Τοξότης

Κάτι που νόμιζες πως δεν έχει καμία σχέση, θα έχει επιπτώσεις…. και ειδικά αν περιλαμβάνει οικονομικές δαπάνες. Αν είσαι ελεύθερη, θα διαπιστώσεις, πως ήσουν σε υπερβολικά σπάταλη διάθεση, και θα χρειαστεί περίπου μια μέρα για ν’ ανακαλύψεις το βαθμό, που το παρατράβηξες. Αν είσαι σε σχέση και η καρδιά σου είναι στο σωστό μέρος, θα ήταν καλό να συμβουλευτείς τον εραστή σου, πριν εξαντλήσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Αιγόκερως

Αν αισθάνεσαι να αιωρείται ένα μαύρο σύννεφο πάνω από την ερωτική σου ζωή, τότε πιθανότατα έχει φτάσει από αλλού. Ή εσύ ή ο αγαπημένος σου, θα αντιμετωπίσετε ένα εξωτερικό παράγοντα, που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σας. Αλλά τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα, αν δεν βλέπεις μια άμεση λύση. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις. Χαμογέλα, κάνε υπομονή, δείξε ευαισθησία και κατανόηση. Κάνε όλα τα παραπάνω… και ό, τι κι αν είναι αυτό, δε θα έχει διάρκεια.

Υδροχόος

Τα γεγονότα θα συνδυαστούν τόσο με χρήσιμο, όσο και με άβολο τρόπο στη φαντασία σου. Θα νιώθεις καθοδηγημένη από τη φαντασία σου, για να ακολουθήσεις ένα ρομαντικό όνειρο. Αλλά θα καταλάβεις αμέσως, πόσο γρήγορα θα πρέπει να επιστρέψεις στη Γη για να αντιμετωπίσεις μια προκλητική κατάσταση με τον αγαπημένο σου. Αυτή είναι μια ισορροπία, που για να επιτευχθεί, θ’ απαιτηθεί προσπάθεια. Απόλαυσε την ονειροπόλησή σου, αλλά παράμενε συνδεδεμένη στην πραγματικότητα!

Ιχθύες

Θέλεις να είσαι ευέλικτη και βολική, αλλά όχι αν πιέζεσαι να αποδεχτείς κάτι, που πιστεύεις πως είναι λάθος ή ακατάλληλο. Αν ο εραστής σου σε πιέζει για να υποκύψεις στην άποψή του, τότε θα χρειαστεί να σταθείς στο ύψος σου. Ξέρεις πως είσαι διατεθειμένη αν κινήσεις Ουρανό και Γη για να τον βοηθήσεις ή να τον υποστηρίξεις. Αλλά αν αυτό που ζητάει απλά δε σου ταιριάζει, τότε πρέπει να το καταλάβει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments