Αθλητισμός

Super League: Έγινε η κλήρωση των play out

Super League: Έγινε η κλήρωση των play out
Super League: Πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης η κλήρωση των play out. Δείτε αναλυτικά.

Super League: Μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των playout της Super League. Θυμίζουμε ότι τα play off θα ξεκινήσουν 6 και 7 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα για την πρώτη αγωνιστική των play out της Super League περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια: Ξάνθη – Ατρόμητος, ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος – Βόλος και Λαμία – Παναιτωλικός. Όπως αναφέρεται και σε ανάρτηση της Super League στο Twitter, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού, σε όλους τους αγώνες της 1ης Αγωνιστικής Ημέρας των Play Off και των Play Out, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League στη σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των play out εδώ

Σοβαρός τραυματισμός Αουγκούστο και Τσιλιανίδη

Να θυμίσουμε ότι δύο ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν από τα πλέι οφ λόγω σοβαρών τραυματισμών στους χιαστούς, οι Ντόουγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης του ΟΦΗ.

O Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε σοβαρά και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο χτύπησε μια μέρα πριν από τον Τσιλιανίδη, στην προπόνηση της Τρίτης 26/5. Ο παίκτης υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε στο δεξί γόνατο στην προπόνηση της Τρίτης (26.05).

Τ’αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού. Ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού θ’ αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, όταν θα έχει υποχωρήσει το αίμαρθρο στο σημείο του χτυπήματος, και θα εξαρτηθεί από τη σταθερότητα του γόνατος».

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης 27 Μαΐου, έχοντας ενοχλήσεις στο γόνατο. Υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης από το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ για να επιστρέψει στα γήπεδα.

Η ΠΑΕ του ευχήθηκε περαστικά με μήνυμά της στο Facebook

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments