Διεθνή

Walt Disney κορωνοϊός: Προτείνει τη σταδιακή επαναλειτουργία του θεματικού πάρκου στις 11 Ιουλίου

Walt Disney κορωνοϊός: Προτείνει τη σταδιακή επαναλειτουργία του θεματικού πάρκου στις 11 Ιουλίου
Walt Disney κορωνοϊός: Η Disney άρχισε να ανοίγει και πάλι θεματικά της πάρκα, προηγούμενα μέσα στον μήνα, επιτρέποντας έναν περιορισμένο αριθμό επισκεπτών στο πάρκο της στη Σανγκάη (Shanghai Disneyland) με την εφαρμογή μέτρων τήρησης της κοινωνικής απόστασης, αλλά και άλλων μέτρων προστασίας.

Walt Disney κορωνοϊός: Η Walt Disney στοχεύει να αρχίσει να επαναλειτουργεί στις 11 Ιουλίου τα θεματικά πάρκα Walt Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα, δήλωσε σήμερα ένα στέλεχος της εταιρείας. Ο Τζιμ Μακφί, αντιπρόεδρος των δραστηριοτήτων για το Walt Disney World Resort, συζήτησε τα σχέδια για έναρξη μιας σταδιακής επαναλειτουργίας του Magic Kingdom και του Animal Kingdom, σε μια διαδικτυακή συνάντηση με την ομάδα οικονομικής ανάκαμψης της κομητείας Όραντζ.

Η Disney χρειάζεται έγκριση από την ειδική ομάδα της κομητείας και τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον Ντεσάντις για την επαναλειτουργία του Disney World. Η εταιρεία ξεκίνησε να κλείνει σταδιακά θεματικά πάρκα σε όλο τον κόσμο από τον Ιανουάριο για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η υποδοχή ξανά επισκεπτών στα πάρκα είναι κρίσιμη για την ανάκαμψη της Disney από τα μέτρα καραντίνας που επιβλήθηκαν σε όλο τον κόσμο λόγω πανδημίας. Η εταιρεία υπολογίζει ότι έχασε 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο τμήμα θεματικών πάρκων από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο.

Η Disney άρχισε να ανοίγει και πάλι θεματικά της πάρκα, προηγούμενα μέσα στον μήνα, επιτρέποντας έναν περιορισμένο αριθμό επισκεπτών στο πάρκο της στη Σανγκάη (Shanghai Disneyland) με την εφαρμογή μέτρων τήρησης της κοινωνικής απόστασης, αλλά και άλλων μέτρων προστασίας.

Συνεχίζουν να μετρούν θύματα οι Γάλλοι

Ο αριθμός των θανάτων από κορωνοϊό στη Γαλλία αυξήθηκε την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 κατά 66, κάτω όμως από το όριο των 100. Πρόκειται για μια πτωτική τάση που σημειώνεται για έβδομη συνεχή ημέρα, ενισχύοντας τις ελπίδες ότι το χειρότερο μέρος της πανδημίας πέρασε για τη χώρα. Το γαλλικό Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι καταγράφηκαν 66 νέοι θάνατοι από Covid-19, μια αύξηση 0,2% που ανεβάζει σε 28.596 τον συνολικό αριθμό των θανάτων στη χώρα, τον τέταρτο υψηλότερο παγκοσμίως. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 145.746 από 145.555 που ήταν μια ημέρα νωρίτερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments