Video

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση: Αυτοί είναι οι παίκτες που φεύγουν στα επόμενα επεισόδια

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση: Αυτοί είναι οι παίκτες που φεύγουν στα επόμενα επεισόδια
MasterChef 4 spoiler αποχώρηση: Διαβάστε ποιοι παίκτες είναι οι επόμενες αποχωρήσεις από ρο ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση: Η εβδομάδα του Silver Week ολοκληρώθηκε με τον Δημήτρη να είναι αυτός που κέρδισε τις 10.000 ευρώ και ένα σετ μαχαίρια. Στα επόμενα επεισόδια ο διαγωνισμός θα επιστρέψει στην κανονικότητα του. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν πάλι τα τεστ δημιουργικότητας και οι ομαδικές δοκιμασίες. Μαζί με αυτά έρχονται και οι αποχωρήσεις παικτών.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εννέα παίκτες στον διαγωνισμό. Υπάρχουν πληροφορίες για το ποιοι είναι οι επόμενοι παίκτες που θα αποχωρήσουν από το σπίτι του MasterChef. Στο επόμενο επεισόδιο που θα δούμε τεστ δημιουργικότητας, μια από τις πιο αδύναμες προσπάθειες είναι αυτή της Μαριάννας. Δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι άλλοι θα είναι υποψήφιοι, αλλά η νεαρή μαγείρισσα θα αποχωρήσει.

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ της Δευτέρας, οι κριτές του παιχνιδιού, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης ανακοινώνουν στους εννέα τελευταίους μάγειρες ότι από τη Δευτέρα θα αποχωρήσουν όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις παίκτες. Κάθε λάθος από εδώ και πέρα σημαίνει και αποχώρηση και οι εννέα παίκτες που έχουν απομείνει πολύ σύντομα θα γίνουν έξι. Εκτός λοιπόν από την Μαριάννα που θα είναι και η πρώτη που θα αποχωρήσει, θα ακολουθήσουν η Μαρλέν και ο Διονύσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος είναι ο μοναδικός ερασιτέχνης στον διαγωνισμό.

Δείτε το τρέιλερ της Δευτέρας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments