Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Ζότα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Ζότα
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο 21χρονος εξτρέμ βρίσκεται ψηλά στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, με τους «Ερυθρόλευκους» να κάνουν προσπάθειες να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ως δανεικό από την Μπενφίκα.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η αναζήτηση εξτρέμ συνεχίζεται στον Πειραιά, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει τον παίκτη που θα μπει στα παπούτσια του Ντάνιελ Ποντένσε και θα δώσει το κάτι παραπάνω στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο τεχνικός του συλλόγου, Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Φρανσουά Μοντέστο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού ψάχνοντας τον εκλεκτό που θα σκορπίσει χαμόγελα στο Καραϊσκάκης.

Στην Πορτογαλία τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο παίκτης που θα κάνει χαρούμενο τον Πέδρο Μαρτίνς και την ομάδα δεν είναι άλλος από τον Ζοάο Πέδρο Νέβες Φελίπε ή αλλιώς Ζότα. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός θεωρείται ένα από τα νέα ταλέντα της Μπενφίκα που μπορούν να λάμψουν τα επόμενα χρόνια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Φέτος ο χρόνος συμμετοχής του ήταν αρκετά περιορισμένος, όμως στην Ιβηρική πιστεύουν πως αν τη νέα σεζόν πάρει παιχνίδια στα πόδια του σε άλλον σύλλογο τότε θα είναι απολύτως έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Οι Ίβηρες αναφέροντας το σενάριο εμπλέκουν τον Ζότα με τον Ολυμπιακό. «Ο Ολυμπιακός έχει επανέλθει και διαπραγματεύεται με την Μπενφίκα για να υπογράψει με τον Ζοάο Πέδρο Νέβες Φελίπε ή αλλιώς Ζότα. Ο διεθνής με την Κ21 για την Πορτογαλία έχει συμβόλαιο ως το 2024 και η πρόθεση των Ελλήνων είναι να τον αποκτήσουν για μια σεζόν. Οι συνομιλίες έχουν προχωρήσει αρκετά και θα μπορούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία τις επόμενες ημέρες», αναφέρει η πορτογαλική ιστοσελίδα «todofichajes».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments