Πολιτική

Άσχημα τα νέα για τον Ηλία Κασιδιάρη

Άσχημα τα νέα για τον Ηλία Κασιδιάρη
Πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι προχωράει στην ίδρυση δικού του κόμματος.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ακροδεξιά με τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Ηλία Κασιδιάρη όχι μόνο να μην έχουν καμία επαφή αλλά να μην θέλει ο ένας να βλέπει τον άλλο. Το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής έχει έρθει σε ρίξει με τον ηγέτη και “πατέρα” του Νίκο Μιχαλολιάκο έχοντας αποφασίσει να τραβήξει τον δικό του πολιτικό δρόμο μακριά. Πριν από λίγες ημέρες ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε ότι  δημιουργεί δικό του κόμμα,  με φιλοσοφία αντίστοιχη «με αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη». Η ανακοίνωση έγινε μέσω διαδικτύου το πρωί της Πέμπτης 21 Μαΐου.

Μετά από την κίνηση αυτή του Ηλία Κασιδιάρη ο Νίκος Μιχαλολιάκος ξεκίνησε την αναζήτηση συμμάχων μιας και από το ακροδεξιό του μόρφωμα έχουν φύγει πριν τον Κασιδιάρη και τον Γιάννη Λαγό και άλλα στελέχη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μιχαλολιάκος έφθασε μέχρι και τον Μάνο Κώνστα επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου της πιο ακροδεξιάς οργάνωσης με τον οποίο βρισκόταν σε διαμάχη εδώ και χρόνια. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος πρότεινε στον Κώνστα να κατέβουν μαζί στις εκλογές όποτε αυτές γίνουν.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης αναζητά μέλη και συμμάχους που θα τον βοηθήσουν στο δικό του κόμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα τηλέφωνα του Ηλία Κασιδιάρη “εσπασαν” καλώντας παλαιότερα μέλη της Χρυσής Αυγής που έχουν γυρίσει την πλάτη στο ακροδεξιό μόρφωμα, αλλά και πρώην ευρωβουλευτές που είχαν αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή μετά την εκλογή τους. Μέχρι στιγμής όμως τα νέα για τον Ηλία Κασιδιάρη είναι άσχημα  γιατί ανταπόκριση δεν βρίσκει και κόσμο δε μαζεύει να συστρατευτεί μαζί του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments