Θέσεις Εργασίας

ΥΠΕΣ προσλήψεις: Μπαράζ προσλήψεων σε δήμους – 931 θέσεις συμβασιούχων

ΥΠΕΣ προσλήψεις: Μπαράζ προσλήψεων σε δήμους – 931 θέσεις συμβασιούχων
ΥΠΕΣ προσλήψεις: Νέο μπαράζ προσλήψεων εγκρίθηκε από το αρμόδιο υπουργείο με τη σύναψη 931 συμβάσεων.

ΥΠΕΣ προσλήψεις: Τη σύναψη 931 συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι προσλήψεις θα γίνουν για να καλυφθούν οι ανάγκες των δήμων σε προσωπικό.

Η σχέση εργασίας θα είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, έως οκτώ (8), έως εννέα (9) μήνες ή έως έντεκα (11) μήνες για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει μετά από έγκριση των προκηρύξεων, που θα εκδοθούν το επόμενο διάστημα από κάθε δήμο, από το ΑΣΕΠ.

Για να δείτε την απόφαση, πατήστε εδώ.

Έκτακτες προσλήψεις στον Δήμο Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα προβαίνει σε έκτακτες προσλήψεις 32 εργατών καθαριότητας και φυλάκων παιδικών χαρών.

Φαίνεται πως προχωράει άμεσα στην πρόσληψη 32 εργατών καθαριότητας, κήπων και φυλάκων παιδικών χαρών, με δίμηνες συμβάσεις, σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, την Πέμπτη (28/5). Για την επιλογή του προσωπικού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 25 εργάτες καθαριότητας, 5 εργάτες κήπων και 2 φύλακες παιδικών χαρών. Για την υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δημαρχείο Βύρωνα, μέχρι την Τρίτη 2 Ιουνίου.

Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα αξιοποιεί όλες τις υπάρχουσες δυνατότητες, προκειμένου να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις έκτακτες ανάγκες που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού και από τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων προστασίας, τις τελευταίες εβδομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments