Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στόχος η παραμονή Χασάν και μετά το καλοκαίρι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στόχος η παραμονή Χασάν και μετά το καλοκαίρι
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Πειραιώτες φιλοδοξούν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον Αιγύπτιο επιθετικό και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του, ωστόσο για την ώρα δεν έχουν βρει τη «χρυσή τομή» με την Μπράγκα.

Είναι από τους επιθετικούς που έχουν το γκολ μέσα τους. Στον Ολυμπιακό ανέκαθεν αναζητούσαν επιθετικό που να μπορεί να τελειώσει τις φάσεις που δημιουργούνται, ωστόσο αυτό είναι διαχρονικά ένα άλυτο πρόβλημα. Τη φετινή σεζόν η έλευση του Ελ Αραμπί έδωσε αρκετές λύσεις στο… κουτί, ωστόσο ο Μαροκινός επιθετικός έμοιαζε να βρίσκεται ολομόναχος μην έχοντας υποστήριξη από τους συμπαίκτες του.

Τον Ιανουάριο η μεταφορά του Αχμέντ Χασάν στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε γι’ αυτόν ακριβός τον σκοπό. Ο Αιγύπτιος γνωρίζοντας την ελληνική πραγματικότητα – είναι η δεύτερη θητεία του στο Γεώργιος Καραϊσκάκης – έδειξε να μπαίνει με το…  καλημέρα στο κλίμα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα έδειξε να τον εμπιστεύεται με το ξεκίνημα της συνεργασίας τους πετώντας τον στα βαθιά, με τον 27χρονο να βγάζει το… φίδι από τη τρύπα.

Μπαίνοντας στην καλοκαιρινή περίοδο οι σκέψεις όλων στο Λιμάνι είναι πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να διατηρήσει τον παίκτη και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού από την Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι για να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του ταλαντούχου φορ αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, όσο δηλαδή είναι η ρήτρα που έχει τοποθετηθεί στο συμβόλαιό του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες επιδιώκουν να ξεκινήσουν επαφές με τον πορτογαλικό σύλλογο κοιτώντας να κατεβάσουν το νούμερο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της μετακίνησης.

Η υπόθεση αναμένεται να κρατήσει για αρκετό χρονικό διάστημα, καθώς όπως τονίζεται ο Ολυμπιακός θα τρενάρει την υπόθεση περιμένοντας τους Πορτογάλους να πέσουν οικονομικά, ελπίζοντας παράλληλα πως δεν θα προκύψει ενδιαφέρον άλλης ομάδας στο πρόσωπο του Αιγύπτιου επιθετικού. Σύμμαχος στα σχέδια του Ολυμπιακού είναι και ο ίδιος ο παίκτης , με τον Χασάν να αισθάνεται πανευτυχής με τη παρουσία του στον Πειραιά. Ο 27χρονος δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του με τη φανέλα των «Ερυθρόλευκων», σε αντίθεση με την πορεία του στην Μπράγκα, η οποία δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Παράλληλα με την υπόθεση του Χασάν, οι «Ερυθρόλευκοι» ρίχνουν κλεφτές ματιές στην αγορά, εξετάζοντας εκτός των άλλων και επιθετικούς. Γιατί αν χαλάσει του Χασάν…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments