Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ προτάθηκε στους Πειραιώτες

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ προτάθηκε στους Πειραιώτες
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Γιώργος Βρακάς, παίκτης της Νάπολι, προτάθηκε στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sportday, ο Γιώργος Βρακάς. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός πήγε πρόπερσι από τον ΠΑΟΚ στη Νάπολι και η περίπτωση του τέθηκε στα υπόψιν της ομάδας του Πειραιά.

Ο Γιώργος Βρακάς φέτος έχει 13 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Νάπολι στην Πριμαβέρα, με δύο γκολ και μια ασίστ στο ενεργητικό του. Να σημειώσουμε ότι είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές μέχρι την U-19, με την οποία έχει 6 συμμετοχές και 2 γκολ. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει ύψος 1.78. Είναι γεννημένος στα Γιάννενα το 2001.

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα του νεαρού ποδοσφαιριστή

Ο Βρακάς είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, έχει εμπειρία από την Ιταλία, ενώ το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο. Το ερώτημα είναι αν ο Ολυμπιακός θέλει να επενδύσει σε μια τέτοια μεταγραφική κίνηση αυτή τη στιγμή ή θα ψάξει για πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές.

«Έπεσε» στο τραπέζι το όνομα του Γκαέλ Κακουτά

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, τον σχεδιασμό του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν έχουν ξεκινήσει στον Πειραιά με τα ονόματα που «πέφτουν» στο τραπέζι των μεταγραφών να πληθαίνουν μέρα με τη μέρα. Τις τελευταίες ώρες, όπως έγινε γνωστό οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν στη λίστα τους τον Γκαέλ Κακουτα. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομά του για τους «ερυθρόλευκους» μιας και ο 28χρονος είχε απασχολήσει τον σύλλογο και το καλοκαίρι του 2015.

Τότε ο 28χρονος είχε απασχολήσει τα ρεπορτάζ ωστόσο κατέληξε στη Σεβίλλη. Συγκεκριμένα, αποτελούσε παρελθόν από την Τσέλσι, ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά στο να τον κάνει δικό του όμως ο ίδιος φόρεσε τελικά τη φανέλα των Ισπανών.

Ο Κονγκολέζος άσος, με γαλλικό διαβατήριο, μπορεί να παίξει στη μεσαία γραμμή αλλά και στα άκρα. Από το καλοκαίρι του 2019 αγωνίζεται στην Αμιάν, πλέον όμως είναι ελεύθερος λόγω του υποβιβασμού της ομάδας στη Ligue 2. Εκτός από τις Τσέλσι, Αμιάν και Σεβίλλη έχει αγωνιστεί σε Φούλαμ, Μπόλτον, Ντιζόν, Φιτέσε, Λάτσιο, Ράγιο Βακεγάνο, Hebei China Fortune και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Επίσης είναι διεθνής με την ανδρική ομάδα του Κονγκό, ενώ στο παρελθόν εκπροσώπησε και τη Γαλλία με τις μικρές εθνικές. Φέτος ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια στα οποία σημείωσε 2 γκολ και 5 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments