Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: Οριστικό τέλος για την επιτυχημένη παράσταση «Βερβερίτσα»

Νίκος Μουτσινάς: Οριστικό τέλος για την επιτυχημένη παράσταση «Βερβερίτσα»
Νίκος Μουτσινάς: Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΙ μίλησε ανοιχτά για τα νέα του επαγγελματικά βήματα και έδωσε τέλος σε όλα τα σενάρια.

Ο Νίκος Μουτσινάς ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΣΚΑΙ αλλά και ηθοποιός, εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του πρώην συνεργάτη του και καλού του φίλου Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night show“, στον ΑΝΤ1 και  μίλησε για όλα όσα άλλαξαν τον τελευταίο καιρό στη ζωή του. Έμφαση έδωσε όμως και στην θεατρική του πορεία αποκαλύπτοντας πως η επιτυχημένη παράσταση «Βερβερίτσα» θα λάβει οριστικό τέλος. Για την ακρίβεια δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν λίγο τρομακτικό. Έγινε τόσο ξαφνικά αυτό που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πως κλείνουν τα θέατρα. Ανακοινώθηκε, οπότε όλα έμειναν σε ένα πάγωμα του χρόνου. Το ανακαινισμένο Λαμπέτη έγινε θρίλερ, στοιχειωμένο Λαμπέτη. Τώρα μαζέψαμε τα πράγματα. Ήταν πολύ απότομο, δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον κόσμο που δουλέψαμε μαζί. Η Βερβερίτσα δε θα συνεχιστεί του χρόνου. Την έπαιξα χειμώνα-καλοκαίρι και αρκετό χειμώνα. Όποιος ήθελε να τη δει την είδε. Ας έρθουν να δουν τα επόμενα. Δε γράφω κάτι τώρα, δε θα γράψω για του χρόνου. Μου αρέσει να βρω και κάποιου άλλου. Τώρα δε μου έρχεται να γράψω».

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε επίσης και τις κινήσεις που κάνει για να υιοθετήσει παιδί

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή The 2Night Show ήταν χθες βράδυ ο Νίκος Μουτσινάς. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη δηλώνοντας πως αυτή τη στιγμή είναι αρνητικός, αφήνοντας όμως ανοιχτό ένα παραθυράκι, μιας και δεν επιθυμεί να είναι απόλυτος στη ζωή του. Θυμίζουμε πως μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν όντας μαζί στην πρωινή ζώνη του MEGA στον «Όμορφο Κόσμο». 

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε ότι η παράσταση “Βερβερίτσα” δεν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά, ενώ σχολίασε και πώς έζησε το κλείσιμο των θεάτρων. «Ήταν λίγο τρομακτικό. Έγινε τόσο ξαφνικά αυτό που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πως κλείνουν τα θέατρα. Ανακοινώθηκε, οπότε όλα έμειναν σε ένα πάγωμα του χρόνου. Το ανακαινισμένο Λαμπέτη έγινε θρίλερ, στοιχειωμένο Λαμπέτη. Τώρα μαζέψαμε τα πράγματα. Ήταν πολύ απότομο, δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον κόσμο που δουλέψαμε μαζί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments