Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες των 2 ομάδων

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες των 2 ομάδων
ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ματς της πρεμιέρας των playoffs, με τους εκλεκτούς της κάθε ομάδας να έχουν ήδη επιλεχθεί.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ματς της πρεμιέρας των playoffs, με τους τεχνικούς των δύο ομάδων να έχουν επιλέξει πολύ προσεκτικά τις ενδεκάδες τους. Από τη μια, βλέπουμε πως ο Αμπέλ Φερέιρα δεν προχωρά σε εκπλήξεις όσον αφορά στο πλάνο της ενδεκάδας, σύμφωνα με το flash.

Κάτω από βροχή ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (6/6) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Μετά το τέλος της προπόνησης, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΑ, ο προπονητής Αμπέλ Φερέϊρα κάλεσε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και για πρώτη φορά τον νεαρό επιθετικό Τζόλη, ενώ συμπεριλήφθηκαν και οι νεαροί Μιχαηλίδης και Τσιγγάρας.

Η ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων»

Από την άλλη πλευρά απουσιάζει ο Πόντους Βέρνμπλουμ που έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις. Εκτός αποστολής είναι και οι τραυματίες Κρέσπο, Ζαμπά, Ντάγκλας Αουγκούστο, αλλά και οι τιμωρημένοι Ίνγκασον και Γιαννούλης.

Στο τέρμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης με τετράδα στην άμυνα τους Μάτος, Βαρέλα, Μιχάι και Βιεϊρίνια, ο οποίος παίρνει εκ νέου θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας δεδομένου πως ο Γιαννούλης είναι τιμωρημένος. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν οι Μίσιτς – Μαουρίσιο με τους Λημνιό δεξιά, Ελ Καντουρί αριστερά και τον Μπίσεσβαρ πίσω από τον προωθημένο Άκπομ.

Η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Στην άλλη πλευρά, ο Πέδρο Μαρτίνς όλο αυτό το διάστημα έδειχνε από τις προπονήσεις, αλλά και από τις δηλώσεις του πως δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Σκοπός του Πορτογάλου είναι να πάει με το σχήμα που τον οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες μέσα στο 2020.

Έτσι, ο 49χρονος τεχνικός επέλεξε να παρατάξει τον Ολυμπιακό με το κλασικό 4-3-3, το οποίο χρησιμοποιούσε στα μεγάλα ματς πριν τη διακοπή λόγω κορωνοϊού. Για αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν απόψε με Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Το πένθιμο πανό στην Τούμπα

Στο πένθος βυθίστηκε το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ, αφού ο Χρήστος (γνωστός με το προσωνύμιο Πάπιας), έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή, νικημένος από την επάρατη νόσο. Προς τιμήν του οι οπαδοί του Δικεφάλου ανέβασαν μεγάλο πανό στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments