Ελλάδα

Η Ρένα Δούρου κρατάει ευτυχισμένη στην αγκαλιά της τη Ρένα Δούρου junior

Η Ρένα Δούρου κρατάει ευτυχισμένη στην αγκαλιά της τη Ρένα Δούρου junior
Η Ρένα Δούρου έγινε θεία και είναι πολύ ευτυχισμένη για αυτό το γεγονός, το οποίο ανακοίνωσε και μέσω Facebook.

Η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, έγινε θεία και το ανακοίνωσε με μια ανάρτησή της μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Facebook.

H Ελληνίδα πολιτικός αποκάλυψε πως και το όνομα της μικρούλας, η οποία γεννήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη, θα είναι Ρένα Δούρου. Και όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτησή της γέμισε με ευχές ενώ τα likes «έπεφταν βροχή», όταν ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την ανιψιά της.

Η ανάρτησή της στο Facebook

«Η Ρένα γεννήθηκε Μεγάλη Τρίτη Μέσα στη σιωπή της πανδημίας Λιγότερες οι αγκαλιές και τα ασημώματα Τα δάκρυα και οι ευχές

Είναι και το δεύτερο παιδί, ανιψιά τώρα- δεν της μέλλει ίσως τόσο η αγωνία ούτε η αδυναμία του πρώτου

Την πήρα στα χέρια μου με την άρση των περιοριστικών μέτρων Κι ένιωσα μια ολόγιομη αγκαλιά

Αυτήν μοιράζομαι

Και για να προλάβω τον όξο και τη χολή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και όταν ένα μωρό γεννιέται, σας προλαβαίνω: και ολόκληρο το όνομα αυτής Ρένα Δούρου, ναι ακόμη μία! Μόλις μου το ανακοίνωσαν. Καλότυχη Ρένα Δούρου junior».

Η φωτογραφία που συνόδευσε τη δημοσίευση

Μοιράζεται τις όμορφες στιγμές της 

Μέσα από τα social media, η πρώην περιφερειάρχης Αττικής από το 2014 μέχρι και το 2019, συνεχίζει να ενημερώνει τους χιλιάδες φίλους και ακολούθους για τις όμορφες στιγμές από την καθημερινή της ζωή. Θυμίζουμε πως η ίδια γεννήθηκε το 1974 στο Αιγάλεω Αττικής και είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ (μέσω υποτροφίας) στις Πολιτικές Επιστήμες. Πρόσφατα, τον Ιούλιο του 2018 το Πανεπιστήμιο του Έσεξ την αναγόρευσε σε επίτιμη Διδάκτορα. Μεταξύ άλλων, υπήρξε συνεργάτρια του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων. Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και τουρκικά.

Έχει γράψει το βιβλίο «Η Απόλαυση του Εθνικισμού« (2007), ενώ έχει συμπράξει σε διάφορα συλλογικά έργα σχετικά με ζητήματα εθνικής και διεθνούς πολιτικής. Το 2014 κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Μια κουβέντα με τον Γλέζο» και το 2019 το «Πέντε ομιλίες για το ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων». Τον Οκτώβριο του 2016 ορίστηκε μέλος της επιτροπής διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments