Lifestyle

Άντζελα Δημητρίου: «Έκανε comeback» στο J2US [vid]

Άντζελα Δημητρίου: «Έκανε comeback» στο J2US [vid]
Άντζελα Δημητρίου: Ο παρουσιαστής στη συνέχεια τη ρώτησε αν έπρεπε να ταυτιστεί με κάποιον από τους κριτές ποιος θα ήταν αυτός. «Όλοι είναι καλοί αλλά εγώ με αυτή που τρελαίνομαι είναι αυτή με το κίτρινο! γιατί είναι ο εαυτός της».

Άντζελα Δημητρίου: Στη σκηνή του J2US βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, η Άντζελα Δημητρίου. Μετά την πολυσυζητημένη παρουσία ή όχι στην κριτική επιτροπή του τραγουδιστικού σόου του OPEN, κάτι το οποίο ουδέποτε συνέβη, η τραγουδίστρια έκανε την έκπληξη!

Ειδικότερα, στο νέο επεισόδιο του J2US, η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε στη σκηνή ενώ πλάι της στάθηκε για να… ερμηνεύσει ο παρουσιαστής του σόου, Νίκος Κοκλώνης. Μετά το τέλος αυτού του ιδιαίτερου ντουέτου, λοιπόν, ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη την παρουσία της λαίδης στη σκηνή!

«Kάναμε comeback» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου, προσθέτοντας με χαμόγελο πως «σας βλέπω ανελλιπώς τα Σάββατα, κάθε Σάββατο και έχω ξεχωρίσει κάποια ζευγάρια. Την Κόνι με τον Τάσο, που μου αρέσουν πάρα πολύ και επίσης τον Κώστα Καραφώτη που είναι πάρα πολύ καλός. Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο καλός ο Τρύφωνας γιατί, ότι και αν κάνει, είναι must, μου φτιάχνει το Σαββατόβραδο, τον χαίρομαι». Ο παρουσιαστής στη συνέχεια τη ρώτησε αν έπρεπε να ταυτιστεί με κάποιον από τους κριτές ποιος θα ήταν αυτός; «Όλοι είναι καλοί αλλά εγώ με αυτή που τρελαίνομαι είναι αυτή με το κίτρινο! γιατί είναι ο εαυτός της», είπε, εννοώντας την Βίκυ Σταυροπούλου.

Ποια ζευγάρια σώθηκαν

Τα πρώτα τρία ζευγάρια που σώθηκαν βάσει βαθμολογίας κριτών και τηλεοπτικού κοινού ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη, ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά και ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου. Επόμενοι που πέρασαν στην επόμενη φάση ήταν η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με τον Γιώργο Λιβάνη , ο Ορφέας Παπαδόπουλος με την Άρτεμη Ματαφιά και τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο. Ωστόσο τα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Λεωνίδας με την Κρυσταλλία και ο Τρύφωνας με τη Χαρά.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα τραγούδησαν το “Λάμπω” της Άννας Βίσση που με το κέφι και τη ζωντάνια του ο hair stylist προσπάθησε να αποδώσει όσο καλύτερα μπορούσε ενώ χόρευε ταυτόχρονα με την παρτενέρ του σε mambo ρυθμούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments