Αθλητισμός

Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Στο «24» του ντραφτ τον βλέπουν οι ειδικοί

Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Στο «24» του ντραφτ τον βλέπουν οι ειδικοί
Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Ο νεαρός Αθλητής του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθεί στις επιλογές του πρώτου γύρου του ντραφτ.

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Α2 με την αναπτυξιακή ομάδα έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές να πάρουν χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες να δείξουν την αξία τους. Ένας από τους παίκτες που μπόρεσαν να βρουν ρυθμό είναι ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει στο ρόστερ του η ομάδα του Πειραιά. Δεν είναι τυχαίο ότι κατά καιρούς το όνομα του έχει πρωταγωνιστήσει σε αφιερώματα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του Bleacher Report, ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι θα επιλεγεί στον πρώτο γύρο και περίπου στο νούμερο «24» του ντράφτ. «Το αδύνατο κορμί του και οι λίγες παραστάσεις από υψηλό ανταγωνισμό αυξάνουν το ρίσκο στην επιλογή του, αλλά το καλό του σουτ, η ικανότητα στην πάσα, οι αμυντικές του ικανότητες και η αποτελεσματικότητά του στις διοργανώσεις των μικρών εθνικών ομάδων της FIBA και της Α2 της Ελλάδας μπορεί να τον φέρουν στην τρίτη εικοσάδα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο ΛαΜέλο Μπολ, αδερφός του Λόνζο των Πέλικανς, εκτιμάται πως θα είναι στην κορυφή, ενώ στις υψηλές θέσεις αναμένονται αρκετοί Ευρωπαίοι. Ο Κίλιαν Χέιζ της Ουλμ πάει για το «8», ο Ισραηλινός Ντένι Άβντιγια της Μακάμπι στο «9», ο Αργεντινός Λεάντρο Μπολμάρο της Μπαρτσελόνα στο «18», ο Γάλλος Τεό Μαλεντόν της Βιλερμπάν στο «21» και ο Ιταλός Νίκο Μανιόν του κολεγίου της Αριζόνα στο «27».

Τα λέει με Φενέρμπαχτσε ο Σλούκας  – Στη γωνία ο Ολυμπιακός

Να κάνει δικό του τον Κώστα Σλούκα επιθυμεί διακαώς ο Ολυμπιακός ωστόσο στην μέση βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τουρκική ομάδα, ωστόσο δύσκολα θα συνεχίσει στην Πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η πλευρά του Σλούκα θα έχει τηλεδιάσκεψη τις επόμενες ημέρες με την Φενέρ προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον τους.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει στην Τουρκία καθώς απαιτείται να μπει σε καραντίνα για 14 ημέρες. Οι σημαντικές οικονομικές οφειλές, ο τρόπος με τον οποίο ο σύλλογος διαχειρίστηκε τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να βρεθεί θετικός ο Έλληνας παίκτης, οι περικοπές από το μπάτζετ της επόμενης σεζόν και η ραγδαία πτώση της τουρκικής λίρας σε σχέση με το ευρώ και το δολάριο δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την παραμονή του Σλούκα. Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες έχουν περίπου δύο εβδομάδες να συναντηθούν με την πλευρά του 30χρονου, με την πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι να ανέρχεται στα 5.000.000 για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 έτους.

Υπενθυμίζεται, πως την προηγούμενη εβδομάδα δημοσίευμα ήθελε τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Σλούκα να έχουν συναντηθεί δίνοντας τα χέρια για τα επόμενα τρία χρόνια. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος πλέι μέικερ αναφέρθηκε πως βρέθηκε στην Arcadia, στα γραφεία των Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησε για συμβόλαιο. Ωστόσο, ο μάνατζερ του το διέψευσε. Με ανάρτησή του στο twitter τόνισε πως ο πελάτη του παραμένει παίκτης της Φενέρ. «Με τεράστιο σεβασμό στη δουλειά όλων των αθλητικών μέσων θα ήθελα να επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι ο Κώστας Σλούκας έχει συμβόλαιο με την Φενέρ και δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα είδος διαπραγματεύσεων με κανένα άλλο σύλλογο στον κόσμο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments