Αθλητισμός

Ντάνιελ Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Φημολογία για τον πρώην γκολκίπερ της Μονακό

Ντάνιελ Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Φημολογία για τον πρώην γκολκίπερ της Μονακό
Ντάνιελ Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία υπάρχει για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον πρώην γκολκίπερ της Μονακό.

Τα τελευταία δυο χρόνια ο Ολυμπιακός νιώθει μεγάλη ασφάλεια έχοντας κάτω από τα δοκάρια του τον Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ ήρθε στον Πειραιά σαν δεύτερος, αλλά σύντομα κέρδισε τον Πέδρο Μαρτίνς και αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή για το τέρμα. Όσο ο έμπειρος τεχνικός είναι στον Ολυμπιακό δύσκολα θα δούμε άλλον τερματοφύλακα βασικό. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ο έμπειρος γκολκίπερ δεν το αξίζει και με το παραπάνω.

Θεωρητικά οι Πειραιώτες δεν ψάχνουν για τερματοφύλακα. Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε κάποια δημοσιεύματα να μπλέξουν τον Ολυμπιακό με τον Ντάνιελ Σούμασιτς. Πρόκειται για τον Κροάτη γκολκίπερ που τα τελευταία οκτώ χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα της Μονακό. Ο συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε και είναι ελεύθερος να βρει άλλη ομάδα.

Παρόντος βέβαια του Ζοσέ Σα, οι Πειραιώτες θα αναζητούσαν μόνο αναπληρωματικό τερματοφύλακα, τη στιγμή που οι απολαβές του Σούμπασιτς ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο έμπειρος κροάτης είναι πολύ καλή περίπτωση, αλλά το κασέ του σε συνδυασμό με την ηλικία του τον κάνουν απαγορευτικό.

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού o Ντέγιαν Ζούκιτς

Την μεταγραφική λίστα της επόμενης σεζόν έχει γράψει ο Πέδρο Μαρτίνς. Σε αυτήν φαίνεται πως συμπεριλαμβάνεται ο Ντέγιαν Ζούκιτς. Σύμφωνα με το Sportime, οι ερυθρόλευκοι τσεκάρουν τον 19χρονο που αγωνίζεται στην Βοϊβοντίνα και δεν θεωρείται απίθανο να τον δούμε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Άλλωστε τα τελευταία χρόνια οι Πειραιώτες συνηθίζουν να ψωνίζουν από την Σερβία, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Ραντζέλοβιτς, Μάρκοβιτς και Τσούμιτς.

Μάλιστα ο Νίκολα Τσούμιτς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ» τον Μάρτιο τόνισε πως όνειρό του είναι να παίξει για τον Ολυμπιακό. «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να κάνω το ντεμπούτο μου με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο θα πρέπει να παλέψω για να καθιερωθώ. Φυσικά, αυτό που θέλω είναι να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί το συντομότερο δυνατόν. Θα κοιτάξω κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας να αποδείξω στον προπονητή μου ποιος είμαι και να καταφέρω να έχω ανταγωνιστικό ρόλο για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments