Ειδήσεις

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός άνδρας μετά από πτώση στο κενό

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός άνδρας μετά από πτώση στο κενό
Τραγωδία στον Πύργο: Ένας 31χρονος άνδρας στον Πύργο έχασε τη ζωή του όταν βρέθηκε στο κενό. Οι αστυνομικοί διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν.

Τραγωδία στον Πύργο. Ένας 31χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν βρέθηκε στο κενό, πιθανόν από όροφο πολυκατοικίας. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν το θάνατο του. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Αμέσως έφτασαν και αστυνομικοί, οι οποίοι διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 31χρονος άνδρας βρέθηκε στο κενό.

Νεκρή γυναίκα από πυροβολισμούς στη Ζάκυνθο:

Την ίδια ώρα, το παρελθόν του 53χρονου που ήταν πιθανόν ο στόχος της δολοφονικής επίθεσης στην περιοχή Λιθακιάς Ζακύνθου όπου ο ίδιος τραυματίστηκε και έπεσε νεκρή η γυναίκα του, αναζητούν οι Αρχές. Σύμφωνα με το zantepress24, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, ντυμένοι αστυνομικοί, άνοιξαν πυρ προς το ζευγάρι, το οποίο και αυτό επέβαινε σε μηχανή. Οι σφαίρες τραυμάτισαν θανάσιμα την 37χρονη γυναίκα, ενώ ο άνδρας δέχθηκε τρεις σφαίρες.

Το χρονικό της επίθεσης:

Ο 53χρονος, γιος γνωστού γυναικολόγου της Ζακύνθου, μετά από τους πυροβολισμούς, κατάφερε να πάει μόνος του σε σπίτι φίλου και να καλέσει την αστυνομία. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και φέρει σοβαρά τραύματα. Σύμφωνα με το ζακυνθινό μέσο, εξετάζεται η μεταφορά του 53χρονου στην Αθήνα Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Το θύμα είναι γνωστή επιχειρηματίας της Ζακύνθου. Οι έρευνες των Αρχών αναζητούν τα πιθανά κίνητρα των δραστών σε υποθέσεις που στρέφονται στο παρελθόν του 53χρονου.

Ο άνδρας χαρακτηρίζεται σεσημασμένος από τις Αρχές, ενώ είναι πιθανόν να ήταν αυτός ο στόχος της δολοφονικής επίθεσης. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 53χρονος στο παρελθόν φέρεται να είχε απασχολήσει την αστυνομία, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας στο νησί, σε βάρος επιχειρηματία, με λεία 550.000 ευρώ, αλλά ουδέποτε κατηγορήθηκε για την υπόθεση. Πληροφορίες από τοπικά μέσα, αναφέρουν επίσης ότι ο άνδρας, πριν από αρκετές δεκαετίες, είχε εμπλακεί σε υπόθεση γιάφκας όπλων στην Αθήνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments