Video

Πέτα τη φριτέζα επεισόδιο 48: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 9/6 – Η προσπάθεια του Αντρέα να φυλακίσει την Λούνα

Πέτα τη φριτέζα επεισόδιο 48: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 9/6 – Η προσπάθεια του Αντρέα να φυλακίσει την Λούνα
Πέτα τη φριτέζα επεισόδιο 48: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Ο Αντρέας προσπαθεί να φυλακίσει την αναίσθητη Λούνα, αλλά η επικυρίαρχος της Λαγουδέρας θα κάνει και πάλι την έκπληξη. Η Ζαμπέλα, θεωρώντας τη Λούνα τελειωμένη, βλέπει να ανοίγεται μία ευκαιρία μπροστά της και προσπαθεί να πείσει τους Ρώσους να τη χρίσουν νέα απεσταλμένη τους. Ο Κίμωνας βλέπει τη Μαριέττα να θέλει να τον διαγράψει απ’ το νέο κεφάλαιο της ζωής της και εξαγριώνεται. Οι «πονοκέφαλοι» για τη Μαριέττα δεν τελειώνουν, καθώς πρέπει να καλύψει το κενό που άφησε η Παυλίνα, η οποία πασχίζει να ξαναπάρει τη δουλειά της πίσω.

Μία νέα κοπέλα θα κληθεί να δοκιμαστεί στο πόστο της και η Παυλίνα ακονίζει τα νύχια της. Η Πέτρα και ο Φίλιππος, μετά από έρευνα στο δωμάτιο της, εξαφανισμένης, Λούνας βρίσκουν ένα περίεργο χειριστήριο, το οποίο «χειραγωγεί» το πιο περίεργο μηχάνημα που έχει ξαναδεί το Φτασμένο και ίσως ο κόσμος.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Το νέο για την «εγκυμοσύνη» της Πέτρας έχει κάνει πλέον μία τεράστια βόλτα στο «χωριό» και φτάνει στα αυτιά του Αντρέα που πετάει στα ουράνια για το δεύτερο «εγγόνι» του, ενώ παράλληλα παίρνει το αίμα του πίσω από το. αίμα του τη Ζαμπέλα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο «εκτελεστής» του παίζει πλέον για τη λάθος «ομάδα».

Την ίδια ώρα, οι ετοιμασίες για την νάρκωση της Λούνας ξεκινούν και το μαγαζί παίρνει την τελική του μορφή για την νέα εποχή που ο Κίμωνας με τη Φωτεινή και τον Σωκράτη θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν. Θα τα καταφέρουν αυτή τη φορά ή θα «γλιστρήσει» και πάλι η σατανική Λούνα;

Η πλοκή της σειράς

Το Πέτα τη Φριτέζα είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τις σεζόν 2018 – 2019 και 2019 – 2020 και βασίζεται στην ισπανική σειρά El Chiringuito dePepe. O ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ είναι ένας διεθνούς φήμης σεφ, βραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin. Αυστηρός, υπερόπτης και χωρίς φίλους, έχει επιλέξει τη μοναχική ζωή. Ξαφνικά, θα ανακαλύψει ότι πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο άνδρας που τον μεγάλωσε, αλλά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Η Λαγουδέρα», η οποία βρίσκεται σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, το Φτασμένο.

Ο Ανδρέας Μπασκιάς ο ξεροκέφαλος, αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της «Λαγουδέρας» αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η ταβέρνα του κινδυνεύει να κλείσει. Τότε, εμφανίζεται ο Κίμωνας που θα του προτείνει να εξαγοράσει την ταβέρνα του, αλλά δεν του αποκαλύπτει πως είναι γιος του. Οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν αν ο Ανδρέας θέλει να σώσει την επιχείρησή του. Οι συγκρούσεις τους θα είναι μεγάλες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments