Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη [09/06/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη [09/06/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη [09/06/20].

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη [09/06/20].

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ίσως να μην καταφέρετε να ακολουθήσετε το φορτωμένο πρόγραμμα που είχατε στήσει! Μια φλύαρη γωνία ανάμεσα στη Σελήνη και την σαγηνευτική Αφροδίτη, θα αφυπνίσει την εσωτερική σας κοινωνική πεταλούδα. Η προσοχή σας θα στραφεί στις διαπροσωπικές επαφές, χωρίς να χάνετε την αίσθηση του καθήκοντος: Μιας και ευνοείται η δικτύωση, διαθέστε χρόνο για ευχάριστες συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων. Βγείτε από τις κοινωνικές ιστοσελίδες και μπείτε στις επαγγελματικές, για να ερευνήσετε άτομα που θέλετε να προσεγγίσετε.

Ταύρος

Προσχωρήστε στην ομάδα των προνομιούχων, αγαπητοί Ταύροι! Χάρη στη συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη, τονώνεται η ζώνη σας της καριέρας και λαμβάνετε αυτή τη χρυσή ευκαιρία. Η ατμόσφαιρα σας καλεί να ηρεμήσετε και να μην προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας για να διευρύνετε τον κύκλο σας, να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε και να ακούτε με προσοχή. Να θυμάστε ότι ο καλύτερος τρόπος να αποδείξετε ότι είστε ενδιαφέροντες, είναι να… ενδιαφερθείτε.

Δίδυμοι

Η εκφραστική σας φύση παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, σας καλεί να εκθέσετε τα επιχειρήματα και την ευφυΐα σας. Κανένα κοινό δεν μπορεί να σας περιορίσει, ειδικά όταν πιστεύετε σε αυτά που έχετε να προσφέρετε. Δεν θα σας πάρει πολύ για να καταλήξετε σε συμφωνίες, ενώ η ειλικρίνειά σας θα αποτελέσει και παράδειγμα προς μίμηση. Ακόμα κι αν ένας διάλογος ξεκινήσει αδέξια, θα εξελιχθεί σε ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών… Και εσείς μπορείτε να ηγηθείτε σε αυτήν.

Καρκίνος

Προσέξτε τον τόνο της φωνής σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στην ευαίσθητη Σελήνη και την Αφροδίτη, δηλώνει ότι θα κερδίσετε περισσότερα με την γλυκύτητά σας παρά με τον σαρκασμό. Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις όποιες ταραγμένες σχέσεις σας, ειδικά αν αφορούν παρεξηγήσεις ή μικροπράγματα που πήραν αχρείαστες διαστάσεις. Μπορείτε να στήσετε γέφυρες, ακόμα και εκεί που μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο τοίχοι.

Λέων

Η κοινωνική σας πτυχή αναλαμβάνει τις εξελίξεις, αγαπητοί Λέοντες! Ένα «ηλεκτροφόρο» τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, απαιτεί περισσότερες επαφές και προσεγγίσεις. Οι στρατηγικές κινήσεις θα σας βάλουν πρώτους στη λίστα πολλών, αρκεί να γίνετε κι εσείς λίγο πιο επιλεκτικοί. Με ελαστικότητα και δεκτικότητα θα εντοπίσετε πολλούς σημαίνοντες συμμάχους. Αλλά να θέτετε γρήγορα το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει χωρίς τις υπερβολές που συνηθίζετε, για να κρατήσετε το κλίμα ισορροπημένο και αποδοτικό.

Παρθένος

Αποφύγετε τις υπερβολές στον προγραμματισμό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Μιας και αγαπάτε τον συντονισμό, καλείστε να ακολουθήσετε απλές πρακτικές για να καταφέρετε τα περισσότερα. Βάλτε προτεραιότητες που να ανταποκρίνονται στις 24 ώρες που έχει η μέρα… Και στο μεταξύ να κάνετε τακτά διαλείμματα για να αποσυμπιέζεστε και να καθαρίζετε τη σκέψη σας. Μικρές αλλαγές θα βοηθήσουν να τονώσετε την αποδοτικότητά σας.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, κανείς δεν μπορεί να επιφέρει ισορροπίες καλύτερα από εσάς! Και ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη που σας κυβερνά, υπογραμμίζει ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Μπορεί να νιώσετε αιφνίδια έλξη για ένα άτομο από εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο ή κύκλο – και πρέπει να την εξερευνήσετε. Ας είστε δεκτικοί σε μια πιθανή φιλία ή ό,τι άλλο προκύψει. Όσο «ασυντόνιστες» οπτικές κι αν έχετε, είναι βέβαιο ότι μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος.

Σκορπιός

Χαλαρώστε την αμυντική θωράκισή σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα τρίγωνο υποβοήθησης ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, συστήνει να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας. Αν προσφέρετε συμβουλές ή αποδεχθείτε στήριξη από ένα άτομο, θα χτίσετε γέφυρες που θα επιφέρουν νέες συμμαχίες. Δεν χρειάζεται να γίνετε ανοικτό βιβλίο για όλους, αρκεί μια μικρή αποκάλυψη για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων. Κάποιος πρέπει να αποτελέσει έμπνευση – γιατί να μην είστε εσείς;

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, εκφραστείτε ακόμα κι αν ταράξετε κάποια ήρεμα νερά! Μια συνάντηση της Σελήνη με την Αφροδίτη, φροντίζει να επιλέξετε τις σωστές λέξεις που θα τραβήξουν την κατάλληλη προσοχή. Πρέπει να πείτε την αλήθεια σας, χωρίς να μπερδέψετε τα γεγονότα με τις απόψεις… Επίσης, φροντίστε να αφήσετε το περιθώριο διαφωνίας στην άλλη πλευρά. Μιας και οι απροσεξίες μπορεί να ανεβάσουν τη θερμοκρασία, αποφύγετε να θίξετε την ακεραιότητα των άλλων.

Αιγόκερως

Μειώστε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Επειδή είναι Τρίτη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεφύγετε από τον σταθερό βηματισμό σας. Είναι γεγονός ότι έχετε κουραστεί πολύ τελευταία και έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας. Γι’ αυτό επιστρέψτε σε πρακτικές που θα σας προσγειώσουν, όπως η γιόγκα ή ένας περίπατος κοντά στη φύση. Κλείστε για λίγο τις οθόνες, πιείτε αρκετό νερό και ενδώστε σε μια χαλαρή ρουτίνα.

Υδροχόος

Μπορεί κάτι που λάμπει να είναι χρυσός, αγαπητοί Υδροχόοι… Γι’ αυτό διατηρήστε τη θετική σας σκέψη! Μια επιδεικτική συνάντηση της Σελήνης με την σαγηνευτική Αφροδίτη, στρέφει τους προβολείς πάνω σας. Αρκεί μια μικρή αλλαγή στην εμφάνισή σας ή τα χρώματα που θα επιλέξετε, για να τονωθεί η διάθεσή σας. Χρησιμοποιήστε κάθε τρόπο για να κάνετε επαφές, ειδικά αν έχετε μια μεγαλεπήβολη ιδέα. Η γοητεία και η διαύγειά σας θα ευνοήσουν την προώθησή σας.

Ιχθύες

Αποφύγετε κάθε είδους πρόκληση, αγαπητοί Ιχθύες! Ακόμα και αν συντελούνται δράματα ολόγυρά σας, μην πέσετε σε αυτούς τους τρικυμιώδεις ωκεανούς. Όποιον κι αν αφορά, αποφύγετε να εμπλακείτε. Προτιμήστε να αποστασιοποιηθείτε από κάθε περιβάλλον που έχει αρνητισμό και να παίρνετε βαθιές ανάσες για να αξιολογείτε κάθε επόμενη κίνησή σας. Είναι μια παροδική φάση – και δεν πρέπει να ρισκάρετε τη φήμη σας στη διάρκειά της

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments