Video

Μην αρχίζεις την μουρμούρα επεισόδιο 53: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 12/6 – Ο Μηνάς κλειδώνει έξω την Βούλα

Μην αρχίζεις την μουρμούρα επεισόδιο 53: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 12/6 – Ο Μηνάς κλειδώνει έξω την Βούλα
Μην αρχίζεις την μουρμούρα επεισόδιο 53: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (12/06/2020) στην κωμική σειρά του ALPHA.

Ο Ηλίας έχει βάσιμες υποψίες ότι η Καίτη κάνει του κεφαλιού της και δεν τηρεί τους κανόνες της καραντίνας. Έχει όμως τη δική του «φωλιά» εντελώς καθαρή; Μη μπορώντας να κρατήσει μέσα την «απείθαρχη» Βούλα ο Μηνάς, αποφασίζει να την κλειδώσει έξω…Όσο οι μέρες περνούν, τόσο η Βέλη φοβάται ότι ρουτινιάζουν με τον Άγγελο… Άραγε πόσα πράγματα μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι στην καραντίνα;Μπάμπης, Σοφία και Ξένια έχουνε βαρεθεί σπίτι. Τη λύση για πιο πολύ έξω την φέρνει ο Μπάμπης και δεν είναι άλλη από τον «Κούλη».

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ALPHA είδαμε πως: Ο Ηλίας και η Καίτη αποφασίζουν να «μείνουν σπίτι», προκύπτει ωστόσο το εύλογο ερώτημα: σε ποιανού το σπίτι; Μήπως ήρθε η ώρα να συγκατοικήσουν επιτέλους; Λίγο πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας, Άγγελος και Βέλη οργανώνονται για την καραντίνα. Μόνο που… έχουν λίγο διαφορετικά την οργάνωση στο μυαλό τους. Ο Μπάμπης θέλει να πάει στη μάνα του στην Βέροια, αλλά η απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού του αλλάζει τα σχέδια. Ή δεν του τα αλλάζει; Βούλα και Μηνάς, βιώνουν τις επιπτώσεις από την επέλαση του κορονοϊού, ως καταδίκη και ως παιδική χαρά αντίστοιχα.

Η σειρά

Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα είναι μια ελληνική και κυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2013-2020. Είναι βασισμένη στην ισπανική σειρά «Escenas de Matrimonio» (Σκηνές Γάμου) των Mediaset España & Alba Adriática και στην Ελλάδα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Στην Κύπρο, από το 2013-2016 η σειρά προβαλλόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma, ενώ από το 2016 η σειρά μεταφέρθηκε στον Alpha Κύπρου, οπότε και λειτούργησε ο σταθμός.

Η σειρά ξεκίνησε με βασικό καστ έξι ηθοποιών: Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Το καστ αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το μέσο του τρίτου κύκλου οπότε και αποχώρησαν οι Βλάχος και Τριανταφυλλίδου, με αρκετά νέα ζευγάρια να προστίθενται και να αποχωρούν στους επόμενους κύκλους. Αποτελεί τη μακροβιότερη ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά.

Τη συγγραφική ομάδα των επεισοδίων αποτελούν διάφοροι σεναριογράφοι σε κάθε κύκλο, ανάμεσά τους οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Βίκυ Αλεξοπούλου, Κωστής Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Φώφη Κώττη, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Φωτεινή Αθερίδου, Θέμης Γκυρτής, Σάρα Γανωτή, Χριστιάνα Αρτεμίου, Αντρέας Αριστοτέλους και άλλοι, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος για την Ελλάδα και οι Στάμος Τσάμης, Θοδωρής Νικολαΐδης και Ναστάζια Χριστοδούλου για την Κύπρο.

Το τραγούδι τίτλων της σειράς είναι διασκευή του τραγουδιού «Η γυναίκα μου η Μουρμούρα» από το συγκρότημα Imam Baildi. Η αυθεντική ενορχήστρωση ανήκει στον Βασίλη Τσιτσάνη και το ερμήνευσε πρώτος ο Μανώλης Αγγελόπουλος το 1966.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments