Lifestyle

Λεωνίδας Μπαλάφας: Πως είναι 14 χρόνια μετά το Fame Story

Λεωνίδας Μπαλάφας: Πως είναι 14 χρόνια μετά το Fame Story
Λεωνίδας Μπαλάφας: Το βράδυ της Παρασκευής τον είδαμε στο Mega στο πλευρό των Πυξ Λαξ.

Τον τραγουδιστή το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από την συμμετοχή του στο Fame Story το 2006 οπού είχε στεφθεί και ο μεγάλος νικητής. Έκτοτε ακολούθησε μια καριέρα με πολλές συνεργασίες ενώ ευτύχησε και στην προσωπική του ζωή. Ο Λεωνίδας Μπαλάφας παντρεύτηκε τη σύντροφό του στις 16 Μαϊου 2015, το 2017 έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, ενώ αρχές Ιανουαρίου του 2018 έγινε γνωστή η είδηση πως απέκτησε και δεύτερο παιδάκι.

Το βράδυ της Παρασκευής (12-06) τον είδαμε στο Mega στο πλευρό των Πυξ Λαξ και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε! Η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι πραγματικά θεαματική.

Οι παλιές αγάπες πήγαν… στο MEGA και «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΞ ΛΑΞ». Χθες, Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 11 το βράδυ, σε μια ανεπανάληπτη βραδιά. Το αγαπημένο συγκρότημα μπήκε στο στούντιο με παιχνιδιάρικη διάθεση παρέα με τους μουσικούς αλλά και αγαπημένους φίλους για να θυμίσει σε όλους μας «τι είναι αυτό που μας ενώνει…». Μία βραδιά γεμάτη θρυλικές επιτυχίες, μοναδικές ερμηνείες, τραγούδια που αγαπάμε και μελωδίες που ξυπνάνε αναμνήσεις και δυνατά συναισθήματα.

Το κορυφαίο και πιο επιδραστικό ροκ συγκρότημα της ελληνικής μουσικής σκηνής υποδέχτηκε στο στούντιο εκλεκτούς καλεσμένους: την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Στέλιο Διονυσίου, τη Μαρίζα Ρίζου, τον Λεωνίδα Μπαλάφα και τους Νίκο και Γιώργο Στρατάκη. Ένα ταξίδι στα 30 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας των ΠΥΞ ΛΑΞ στην ελληνική μουσική με όχημα ήχους, μελωδίες και λόγια από τραγούδια που θα γίνουν «…απλά η αφορμή».

Από την τηλεόραση του mega έχουμε παρακολουθήσει πολλές «τηλεοπτικές συναυλίες» οι οποίες ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός , η Καίτη Γαρμπή με τον Χρήστο Μάστορα είναι μερικοί από τους οποίους μας κράτησαν συντροφιά τα βράδια της Παρασκευής.

Ακόμα, ξεχώρισε φυσικά η Δήμητρα Γαλάνη, η οποία παρουσίασε στις 5 Ιουνίου ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι, ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο. Μια μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο μέσα από τραγούδια που έχουμε λατρέψει. Μαζί της ήταν δύο τραγουδοποιοί-ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη και ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος, με τους οποίους η Δήμητρα Γαλάνη δημιουργεί έναν υπέροχο ερωτικό «διάλογο» ανάμεσα σε τραγούδια που αποτελούν διεθνή διαχρονικά στάνταρντ (βραζιλιάνικα, ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και κυρίως ελληνικά) και μιλούν κατευθείαν στην καρδιά, στο σώμα, στο μυαλό, στις αισθήσεις μας: ερωτικά και ποπ –με την ευρύτερη έννοια του όρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments