Video

Ματίνα Νικολάου: «Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα χωρίσω»

Ματίνα Νικολάου: «Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα χωρίσω»
Ματίνα Νικολάου: Η τηλεοπτική «Βάνια» και συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά μίλησε ανοιχτά τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την επαγγελματική.

Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης (16 Ιουνίου), η Ματίνα Νικολάου. Η «Βάνια» από το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά άνοιξε την καρδιά της.

Έτσι, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στο διαζύγιο με τον πατέρα του παιδιού της. «Υπήρξε περίοδος στη ζωή μου που ήμουν σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Γιατί ήρθε ένας χωρισμός με τον πρώην σύζυγο μου, έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου, που δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Καθόλου».

«Δεν ήθελα να χωρίσω»

«Ήταν πολύ μεγάλο χαστούκι για εμένα γιατί δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα χωρίσω. Όχι, εγώ παντρεύτηκα για να μη χωρίσω. Ήταν και το παιδί σε ηλικία δυόμιση ετών, οπότε μου ήρθε κατραπακιά», δήλωσε αρχικά, για να συνεχίσει: «Έπρεπε να το αντιμετωπίσω ψύχραιμα αλλά δεν ήταν εύκολο… Δεν ήθελα να χωρίσω. Δεν πήρα εγώ αυτή την απόφαση».

Μίλησε και για τις δυσκολίες στην επαγγελματική της ζωή

«Για αυτό και μου ήταν δύσκολο, νομίζω. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου», τόνισε αναφορικά με αυτή την τόσο απαιτητική περίοδο της ζωής της. Πέρα όμως, από απαντήσεις για την προσωπική της ζωή, μίλησε και για την επαγγελματική της πορεία.

Μπορεί πλέον, κάθε μεσημέρι να την παρακολουθούμε στον ρόλο της «Βάνιας» στο πλάι του Νίκου Μουτσινά, αλλά η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, τις δυσκολίες που πέρασε. «Υπήρξαν στιγμές που χρειάστηκε να κάνω και άλλες δουλειές παράλληλα με το θέατρο γιατί όταν αποκτάς και ένα παιδί, είναι διαφορετικά, πρέπει να δουλέψεις. Έχω δουλέψει παράλληλα σε ένα καφέ. Δεν αρκούσε η δουλειά στο θέατρο, ο μισθός δεν ήταν επαρκής για να μεγαλώσει ένα παιδί».

Πώς προέκυψε η συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά;

Όσο για το πώς προέκυψε η συνεργασία της με τον παρουσιαστή και φίλο της, Νίκο Μουτσινά τόνισε πως αυτό συνέβη, πριν από αρκετά χρόνια, όταν εκείνη δεν είχε κλείσει κάποια δουλειά στο θέατρο και ο γνωστός ηθοποιός πρότεινε σε εκείνη τη θέση της βοηθού σκηνοθέτη σε παράστασή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments