Ελλάδα

Ζωγράφου: Βίντεο – ντοκουμέντο από τα επεισόδια και την αιματηρή συμπλοκή μαθητών

Ζωγράφου: Βίντεο – ντοκουμέντο από τα επεισόδια και την αιματηρή συμπλοκή μαθητών
Ζωγράφου: Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις, ενώ θεωρείται περιστατικό ενδοσχολικής βίας.

Σκληρές σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (17 Ιουνίου) ανάμεσα σε ομάδες ανήλικων μαθητών με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ένας 15χρονος μαθητής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εμπλεκόμενοι είχαν δώσει ραντεβού για άγριο ξύλο και δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την αιματηρή κατάληξη με τον τραυματισμό ενός μαθητή ηλικίας 15 ετών. Πρωταγωνιστές των επεισοδίων ήταν συνομίληκοι του νεαρού τραυματία.

Έντρομοι οι κάτοικοι στα μπαλκόνια τους

Ραντεβού… θανάτου έδωσαν οι ομάδες ανήλικων μαθητών στου Ζωγράφου, όπως αποδείχθηκε από τα ξύλα και τα μαχαίρια που είχαν στην κατοχή τους. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην οδό Σπανοβαγγέλη θύμιζαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς, με τους κατοίκους να βγαίνουν έντρομοι στα μπαλκόνια, όπως δείχνει και το βίντεο.

Πεδίο μάχης η γειτονιά με τους ανήλικους να σπάνε αυτοκίνητα

Ορισμένοι μάλιστα, κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τους ανήλικους να διαπληκτίζονται ενώ ακούγονταν συναγερμοί και τρεξίματα. Ο ανήλικος που δέχτηκε τη μαχαιριά στο πόδι και συγκεκριμένα στον μηρό, νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς», χωρίς να διατρέχει κίνδυνο. Πάντως, η μία ομάδα των ανηλίκων, καθώς έφευγε από τον τόπο του συμβάντος, έσπαγε αυτοκίνητα κατοίκων που ήταν παρκαρισμένα με τη γειτονιά να θυμίζει πεδίο μάχης.

Σύμφωνα με ό,τι υποστηρίζουν οι κάτοικοι στις μαρτυρίες τους, τα ραντεβού ανηλίκων με μαθητές της γειτονικών περιοχών, όπως από την Καισαριανή, είναι συχνό φαινόμενο και πολλές φορές καταλήγουν σε τραυματισμούς. Οι Αρχές πάντως, ερευνούν το περιστατικό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις ενώ το επεισόδιο θεωρείται ως περιστατικό ενδοσχολικής βίας.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

Κατέθεσε ο τραυματισμένος 15χρονος

Κατάθεση στην Ασφάλεια, σύμφωνα με το ethnos, έδωσε ο 15χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα μαχαιρώματος κατά τη διάρκεια συμπλοκής που σημειώθηκε. Μα ο ανήλικος δεν βοήθησε τις έρευνες, καθώς δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες στους αστυνομικούς για το συμβάν. Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι μπορεί αυτοί που τον μαχαίρωσαν να ήθελαν να τον ληστέψουν.

Ωστόσο, αυτό που είναι γνωστό, είναι ότι η συμπλοκή έγινε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από μαθητές διαφορετικών σχολείων από Ζωγράφου και Καισιαριανή. Αρχικά το ραντεβού που έδωσαν για να λύσουν τις διαφορές τους ήταν για τις 20.30 το βράδυ της Τετάρτης (17 Ιουνίου) στο Σκοπευτήριο Καισιαριανής. Η πληροφορία περιήλθε σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ που έστειλε αστυνομικούς στο σημείο για να αποτρέψουν τη συμπλοκή. Όμως, οι ανήλικοι αιφνιδίασαν τις Αρχές, καθώς έλυσαν τις διαφορές τους σε δρόμο των Ιλισίων, με το μαχαίρωμα σε βάρος του 15χρονου να είναι «επαγγελματικό», αν και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments