Διεθνή

Ντάνι Μάστερσον: Συνελήφθη ο γνωστός ηθοποιός – Κατηγορείται για τρεις βιασμούς γυναικών

Ντάνι Μάστερσον: Συνελήφθη ο γνωστός ηθοποιός – Κατηγορείται για τρεις βιασμούς γυναικών
Ντάνι Μάστερσον: Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ συνελήφθη αφού κατηγορείται για τρεις βιασμούς γυναικών.

Στη σύλληψη του Ντάνι Μάστερσον προχώρησαν οι Αρχές στις ΗΠΑ, καθώς ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ κατηγορείται για τον βιασμό τριών γυναικών. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά και βίασε τρεις γυναίκες ανάμεσα στο 2001 και το 2003. Ο Guardian αναφέρει ότι ο Μάστερον κατηγορείται για τον βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας το 2001, μιας 28χρονης στις αρχές του 2003 και ακόμη μίας 23χρονης γυναίκας στα τέλη της ίδιας χρονιάς.

Ο Μάστερσον είναι γνωστός από τον ρόλο του στο «That ‘70s Show», ενώ την είδηση της σύλληψής του έκανε γνωστή η εισαγγελία του Λος Άντζελες. Ο γνωστός ηθοποιός συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουνίου και τρεις ώρες μετά αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο Μάστερσον κατηγορείται ότι βίασε τρεις γυναίκες 23 έως 28 ετών σε διαφορετικά περιστατικά που συνέβησαν από το 2001 μέχρι το 2003. Η υπόθεσή του θα εκδικαστεί στις 18 Σεπτεμβρίου ενώ, αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 45 χρόνων. Σε επικοινωνία του με το CNNi, ο δικηγόρος του Μάστερσον, Τομ Μεζερό αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες: «Ο κ. Μάστερσον είναι ελεύθερος και είμαστε σίγουροι ότι θα απαλλαχθεί από τις κατηγορίες όταν όλα τα στοιχεία βγουν στην επιφάνεια και οι μάρτυρες έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν».

Η έρευνα για αυτές τις υποθέσεις ήταν δαιδαλώδης και κράτησε πάνω από τρία χρόνια μέχρι να στοιχειοθετηθεί η υπόθεση και να φτάσει στα δικαστήρια. Μάλιστα υπήρξαν άλλες δύο γυναίκες που τον κατήγγειλαν αλλά δεν συγκεντρώθηκαν αρκετά στοιχεία για τις υποθέσεις τους. Εάν βρεθεί ένοχος, ο ηθοποιός κινδυνεύει να καταδικαστεί με κάθειρξη 45 ετών.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, τόσο ο ηθοποιός όσο και η σύζυγός του είναι σοκαρισμένοι.

Ποιος είναι ο Ντάνι Μάστερον

Ο Ντάνι Μάστερσον, 44 ετών, έγινε ευρύτερα γνωστός από τη σειρά «That ‘70s Show» -με συμπρωταγωνιστές τους Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις-, η οποία προβαλλόταν από το 1998 μέχρι το 2006 και είχε διεθνή απήχηση. Το 2017 και ενώ επρόκειτο να συμμετάσχει πάλι μαζί με τον Κούτσερ στη σειρά του Netflix «The Ranch», οι υπεύθυνοι αφαίρεσαν τον ρόλο του εν μέσω καταγγελιών περί βιασμού. Τότε, ο Μάστερσον είχε δηλώσει στο CNNi «προφανώς πολύ απογοητευμένος» από την απόφαση της πλατφόρμας.

Πέρυσι, τέσσερις γυναίκες κατέθεσαν αγωγή εναντίον του και της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, δηλώνοντας ότι διώχθηκαν, παρενοχλήθηκαν και εκφοβίστηκαν μετά την αναφορά της φερόμενης κακοποίησης στις αρχές. Ο Μάστερσον, είναι παντρεμένος με την ηθοποιό και μοντέλο Μπιζού Φίλιπς από το 2011.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments