Video

Γιώργος Γεωργίου: Ο Ολυμπιακός αγωνιστικά δεν έχει αντίπαλο

Γιώργος Γεωργίου: Ο Ολυμπιακός αγωνιστικά δεν έχει αντίπαλο
Γιώργος Γεωργίου: Ο γνωστός δημοσιογράφος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Ολυμπιακός θα είναι κυρίαρχος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τα επόμενα χρόνια.

Τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός έδειξε από νωρίς ότι θα είναι ο βασικός διεκδικητής του τίτλου μαζί με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ ξεκίνησε τη σεζόν με πολλά όνειρα, αλλά σύντομα έμεινε αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο Ολυμπιακός έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, παράλληλα με το πρωτάθλημα συνεχίζει στο Κύπελλο, ενώ έχει ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Europa League και η πρόκριση στην επόμενη φάση παραμείνει ανοιχτή.

Τους τελευταίους μήνες το πρωτάθλημα είχε σταματήσει εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Μετά την επανέναρξη οι περισσότερες ομάδες εμφανίστηκαν επηρεασμένες από τη διακοπή. Αυτός που έδειξε σε καλύτερη κατάσταση ήταν ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες πήραν το “διπλό” στην Τούμπα και λίγες μέρες αργότερα επικράτησαν άνετα και επί του Άρη. Η διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ είναι τέτοια που ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει μείνει μακριά από τους τίτλους για δυο σεζόν και πρόκειται να γίνει ο τρίτος διαφορετικός πρωταθλητής σε τρία χρόνια. Αυτό είναι κάτι που δεν συναντάμε συχνά στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορεί η χρονιά να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά ο Ολυμπιακός ξεκινάει ήδη το χτίσιμο για του χρόνου. Φυσικά ο στόχος είναι να περάσουν πολλά χρόνια για να φύγει η ομάδα από την κορυφή.

Πριν ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα πάντα το μεγάλο φαβορί είναι ο περσινός κάτοχος. Ο Ολυμπιακός έχει παραπάνω λόγους από αυτόν για να θεωρηθεί φαβορί για την κατάκτηση και του επόμενου πρωταθλήματος. Αυτό υποστήριξε στην ραδιοφωνική εκπομπή του ο Γιώργος Γεωργίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ανώτερος αγωνιστικά για τα επόμενα δυο χρόνια. Η εξήγηση του σε αυτό το γεγονός είναι απλή. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που βάζει περισσότερα χρήματα για μεταγραφές και έχει καταφέρει να φτιάξει έναν δυνατό κορμό παικτών.  Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα 17 βαθμών και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments