Αθλητισμός

Ποστάρισμα “φωτιά” από Γιαννακόπουλο

Ποστάρισμα “φωτιά” από Γιαννακόπουλο
Απίστευτο το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Τα όσα περιέγραψε ο Ρικ Πιτίνο για την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι Ολυμπιακού Παναθηναικού στο μπάσκετ, και η αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απειλήθηκε από άνθρωπο μέσα στο ΣΕΦ που είχε χειροβομβίδα! εκμεταλλεύτηκε ο πρώην πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ ο οποίος με ποστάρισμά του στο instagram επιτέθηκε για ακόμη μια φορά και δικαίως στον Τζόρντι Μπερτομέου, εκτελεστικό διευθυντή της Euroleaque. Συγκεκριμένα ο προπονητής Ρικ Πιτίνο μοιράστηκε την εμπειρία του από το φετινό Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μέσω podcast, κάνοντας ειδική αναφορά στους «χούλιγκανς που απείλησαν με χειροβομβίδα τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού».

Ο Αμερικανός Hall of Famer προπονητής μίλησε στο podcast World of Basketball και έκανε αναφορά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για να εξηγήσει ότι δεν υπάρχει εμπειρία στο παγκόσμιο μπάσκετ που μπορεί να συγκριθεί με την αντιπαλότητα των δύο αιωνίων. «Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού αναγκάστηκε να φύγει από το γήπεδο επειδή απειλήθηκε από χειροβομβίδα» είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρικ Πιτίνο:

«Όλες οι αντιπαλότητες που αναφέρθηκαν, ακόμη και το Ντουκ – Καρολάινα, είναι αγώνες εκκλησίας όταν κάποιος τα συγκρίνει με ένα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Ο πάγκος σου είναι προφυλαγμένος από υλικό που δεν σπάει, σαν αυτό που βάζουν στα γήπεδα του χόκεϊ. Γύρω από τον αγωνιστικό χώρο υπάρχει και προστατευτικό δίχτυ. Οι χούλιγκανς σπάνε αντικείμενα, στο γήπεδο κάθονται σε συγκεκριμένα σημεία. Φέτος ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έπρεπε να φύγει στο ημίχρονο επειδή ένας τύπος τον απείλησε με χειροβομβίδα. Αναγκάστηκε να φύγει. Δεν μιλάμε για αγώνα ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες, μιλάμε για αγώνα μεταξύ ελληνικών ομάδων. Οι Ολυμπιακοί με εκτιμούσαν, ίσως επειδή ήμουν ταυτόχρονα προπονητής της εθνικής τους ομάδας».

Τις παραπάνω δηλώσεις πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε: «Ζόρντι συμβαίνουν αυτά στην Ευρωλίγκα; Τη καλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη;»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιλέγει να επιτεθεί στον Τζόρντι Μπερτομέου για την διαχείριση που κάνει στην Ευρωλίγκα όλα αυτά τα χρόνια ζημιώνοντας τις ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο. Τελευταία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε απαντήσει με το δικό του τρόπο στον Τζόρντι Μπερτομέου που υποστήριξε σε δηλώσεις του πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει να πάει κάπου καλύτερα κι ότι αν το κάνει, θα αντικατασταθεί αμέσως.

Στην πρώτη του ανάρτηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μία ευθεία σύγκριση στο οικονομικό κομμάτι με το Basketball Champions League το οποίο – θεωρητικά- είναι αυτό που θα φιλοξενούσε τον Παναθηναϊκό αν αυτός αποχωρούσε από την Ευρωλίγκα: “Πώς είναι δυνατόν για μια λίγκα 20 ετών – με όλα τα “μεγάλα” κλαμπ – να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστεί οικονομικά μια νεογέννητη λίγκα που δεν έχει ακόμα «μεγάλα» ονόματα;”.Ενώ στη συνέχεια σε δεύτερη ανάρτησή του έγραψε:

“Επομένως δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από το να μας γ…ε οι μαφιόζοι κάθε εβδομάδα. Να αντιμετωπιζόμαστε με ασέβεια σε όλες τις πτυχές και στις δηλώσεις. Να εκβιάζονται και να συμμορφώνονται με δικτατορικές αποφάσεις. Οικονομικές υποχρεώσεις δεν πληρώνονται εγκαίρως και ούτε καν είπε τι θα συμβεί στο (άμεσο) μέλλον με τις πληρωμές. Επειδή είμαστε αυτοί που προσφέρουν μακράν τα μεγαλύτερα έσοδα, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments