Ελλάδα

Το σκληρό σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου για τα χρήματα που πήρε ο Νίκος Ευαγγελάτος από το Μένουμε Σπίτι

Το σκληρό σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου για τα χρήματα που πήρε ο Νίκος Ευαγγελάτος από το Μένουμε Σπίτι
Ένα tweet του γνωστού δημοσιογράφου προκάλεσε "σεισμό" στο διαδίκτυο, ειδικά όταν αναφέρθηκε στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ένα από τα θέματα συζήτησης στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία αυτές τις ημέρες, εκτός από την επίθεση με βιτριόλι και τον γιατρό-μαϊμού είναι και τα ποσά τα οποία μοίρασε η κυβέρνηση στα Μέσα Ενημέρωσης από την καμπάνια για την πανδημία του “κορωνοϊού” “Μένουμε Σπίτι”. Οι αποκαλύψεις από την αξιωματική αντιπολίτευση και από Μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν το κόμμα του Σύριζα και τα οποία έμειναν “εκτός” διαφημιστικής καμπάνιας, έχουν φουντώσει την κουβέντα κυρίως για τα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία πήραν πολύ υψηλά ποσά από τα 20 εκατομμύρια που διέθεσε η κυβέρνηση για αυτό το σκοπό, αλλά και για εκείνα που έμειναν χωρίς ευρώ τσακιστό.

Το συγκεκριμένο θέμα ο γνωστός παρουσιαστής και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter γράφοντας: “Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαφάνεια για την κρατική διαφήμιση των τελευταίων 10-15 ετών. Εύκολος στόχος τα ΜΜΕ. Να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους τα πολιτικά κόμματα. Οφείλουν να αξιοποιούν τα χρήματα των φορολογουμένων με αντικειμενικά κριτήρια. Απαιτείται νομοθετική ρύθμιση!».

Μέσα σε λίγα λεπτά η ανάρτηση του εκδότη της RealNews και παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Αντέννα, γέμισε με σχόλια χρηστών στα οποία, αν όχι σε όλα, αλλά στα περισσότερα ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε. Μάλιστα δε δίστασε να αναφέρει ότι ο δικός του εκδοτικός όμιλος είναι ουραγός σε ό,τι αφορά την κρατική διαφήμιση. Τον ρώτησαν πόσα χρήματα πήρε το δικό του γκρουπ και ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκρίθηκε: “«Απάντησα ήδη! Ουραγοί ήμασταν και είμαστε στην κρατική διαφήμιση. Να βγουν όλα για όλους από την αρχή της κρίσης μέχρι σήμερα”.

Η συζήτηση στο twitter για το συγκεκριμένο θέμα έβαλε “φωτιά” στα πληκτρολόγια ενώ κάποιοι χρήστες τον ρώτησαν για τα χρήματα που εισέπραξε ο Νίκος Ευαγγελάτος από την καμπάνια για την πανδημία του κορωνοϊού “¨Μένουμε Σπίτι”. Ο εκδότης της RealNews χωρίς να διστάσει απάντησε στο ερώτημα αν ο Νίκος Ευαγγελάτος και ο όμιλός του τον ξεπέρασαν σε διαφημιστικά έσοδα γράφοντας με αιχμηρό τρόπο: ” Όλοι με ξεπερνούν. Και τώρα και επί ΣΥΡΙΖΑ. Τιμή μου». Ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησής του ο κ. Χατζηνικολάου επέμεινε: “Χρειάζονται θεσμοί αντικειμενικής και αξιόπιστης κατανομής της κρατικής διαφήμισης.Πρέπει επιτέλους να θεσμοθετηθούν αντικειμενικά κριτήρια”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments