Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία για την 35χρονη – Οργισμένη με τη στάση της η Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία για την 35χρονη – Οργισμένη με τη στάση της η Ιωάννα
Επίθεση με βιτριόλι: Στην τελευταία φάση της έρευνας της υπόθεσης με το βιτριόλι μπαίνουν οι Αρχές. Τι ερευνούν και γιατί η Ιωάννα είναι ενοχλημένη με τη στάση της δράστιδος.

Συμπληρώνονται τα τελευταία κομμάτια του παζλ της υπόθεσης με το βιτριόλι από τις Αρχές. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», οι μηχανισμοί αναζήτησης στο διαδίκτυο, το διαγραμμένο ιστορικό στο κινητό και τον υπολογιστή της 35χρονης κατηγορούμενης και η εξέταση του σακιδίου της, αναμένεται να δώσουν απάντηση στο μυστήριο της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα εναντίον της 34χρονης Ιωάννας.

Με την εξέταση αυτών, όσοι ερευνούν την υπόθεση θα καταφέρουν να καταλάβουν πως η δράστις οργάνωσε το “τέλειο έγκλημα”, πώς μέσα από το ίντερνετ άντλησε πληροφορίες αλλά και πως και από που προμηθεύτηκε το βιτριόλι. Σημειώνεται, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πως οι αστυνομικοί δίνουν πολύ μικρές πιθανότητες να υπήρχε συνεργός.

Πέμπτο χειρουργείο για την 34χρονη Ιωάννα:

Στην πέμπτη κατά σειρά χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Ιωάννα, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Η επέμβαση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, εντούτοις η 34χρονη έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, δεδομένου ότι όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, θα παραμείνει για τουλάχιστον τρεις μήνες στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί συνολικά σε 30 επεμβάσεις.

Την ίδια ώρα, η Ιωάννα επαναλαμβάνει αναφερόμενη στην προφυλακισθείσα ότι «ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, το θύμα έχει δηλώσει σε συγγενικά του πρόσωπα: «Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα».

Η 35χρονη, όπως έχει γίνει γνωστό, προαυλίζεται μόνη της στις φυλακές Κορυδαλλού. Το συμβούλιο των φυλακών είναι εκείνο που θα αποφασίσει αν τελικά θα εργαστεί, είτε στη βιβλιοθήκη είτε στην καφετέρια όπως έχει ζητήσει. Μέχρι στιγμής την έχει επισκεφτεί μόνο ο αδερφός της, ο οποίος της έφερε κάποια πράγματα που είχε ζητήσει ενώ η ίδια διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον δικηγόρο της.

Η λευκή μαγεία και η απιστία:

Επίσης, νέες ιδιόχειρες σημειώσεις της 35χρονης ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας. Η κατηγορούμενη φέρεται πως έχει καταγράψει στα συγκεκριμένα ιδιόχειρα όσα της έλεγαν «καφετζούδες» και «χαρτούδες». «Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με βοηθήσει», αναφέρει ένα σημείωμα σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σε ένα άλλο σημείο η 35χρονη φέρεται να γράφει: «Έχω τύχη, βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. Οκτώ Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει». Στις σημειώσεις της η κατηγορούμενη δείχνει την εμμονή της για τον 40χρονο άνδρα: «Για εμένα έχω τύχη και στενοχώρια για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσα μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα. Έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments