Lifestyle

Άμπερ Χερντ: Η κατάθεση που μπλέκει Κάρα Ντελεβίν και Έλον Μασκ σε ερωτική σχέση

Άμπερ Χερντ: Η κατάθεση που μπλέκει Κάρα Ντελεβίν και Έλον Μασκ σε ερωτική σχέση
Άμπερ Χερντ: Η «πιπεράτη» κατάθεση ενός φίλου και πρώην γείτονά της μπλέκει την ίδια σε ερωτική σχέση με το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν και τον επιχειρηματία Έλον Μασκ.

Το πολύκροτο διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ δεν έχει τέλος και αυτή τη φορά βάζει… φωτιά η νέα κατάθεση από έναν φίλο και πρώην γείτονα της ηθοποιού ο οποίος ισχυρίζεται πως η καλλιτέχνις διατηρούσε ερωτική σχέση με το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν και τον επιχειρηματία Έλον Μασκ.

Ο επεισοδιακός τους χωρισμός πριν τέσσερα χρόνια συνεχίζεται στην ίδια έντασ, όπως φαίνεται, και η αγωγή που έχει καταθέσει ο Χολιγουντιανός σταρ εναντίον της πρώην συζύγου του, όπου αξιώνει 50 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση, παίρνει νέες διαστάσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της Daily Mail, μία νέα κατάθεση από έναν φίλο και πρώην γείτονα της Χερντ παρουσιάζει την εντυπωσιακή bisexual καλλονή, Κάρα, ως συμμετέχουσα σε ένα «ερωτικό τρίγωνο» μαζί με την πρώην σύζυγο του Ντεπ, και τον Έλον Μασκ.

Τι υποστηρίζει στην κατάθεσή του ο φίλος και πρώην γείτονας της Άμπερ Χερντ;

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, στην κατάθεσή του στους δικηγόρους του Τζόνι Ντεπ, ο Τζος Ντρου, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν με την κολλητή της Χερντ, τη Ρακέλ «Ρόκι» Πένινγκτον, αποκάλυψε ότι το «τρίο» πέρασε μια καυτή νύχτα στο ρετιρέ διαμέρισμα του Ντεπ στο Λος Άντζελες στα τέλη του 2016, όταν η Χερντ ήταν ήδη σε διάσταση από τον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Σε αποσπάσματα της κατάθεσης του Ντρου που δημοσιεύει η Daily Mail, η νομική ομάδα του 57χρονου σταρ ρωτά τον άνδρα ο οποίος στο παρελθόν ζούσε δωρεάν σε ένα από τα πολλά γειτονικά διαμερίσματα που ανήκουν στον σταρ, τι γνωρίζει για το φημολογούμενο «ερωτικό τρίγωνο».

«Σου είπε η Ρόκι ότι η Άμπερ Χερντ είχε ερωτική σχέση με την Κάρα Ντελεβίν ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ;», ρωτά ο δικηγόρος Μπέντζεμιν Τσου. «Ναι», απαντά ο Ντρου, που πλέον έχει χωρίσει από την Πένινγκτον αλλά ισχυρίζεται στην κατάθεσή του ότι έκανε παρέα με την Χερντ μέχρι και την περασμένη χρονιά και ότι εκείνη πληρώνει τον δικηγόρο του.

Η αντίδραση του Έλον Μασκ

Ωστόσο, το χρονοδιάγραμμα της ερωτικής σχέσης της Χερντ με τον Έλον Μασκ παραμένει κάπως ασαφές αφού ο Τζόνι Ντεπ υποστηρίζει σε δικαστικά έγγραφα ότι, προσωπικό στο κτίριο όπου διέμενε το ζευγάρι είχε δει τον Μασκ να επισκέπτεται αργά το βράδυ την πρώην σύζυγό του, όταν εκείνος έλειπε σε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Από την άλλη, η αντίδραση του Έλον Μασκ στην παραπάνω ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας, ήταν άμεση.

Με δηλώσεις του στην αμερικανική ιστοσελίδα Page Six αρνείται ότι υπήρξε τέτοια ερωτική σχέση, τονίζοντας πως με τη Χερντ ξεκίνησε να βγαίνει, μετά τον χωρισμό της το 2016. «Με την Άμπερ είμαστε φίλοι. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιου είδους σχέση, μπορεί να το επιβεβαιώσει και η ίδια», είπε. Για να προσθέσει: «Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε έναν μήνα μετά το διαζύγιό της. Δεν νομίζω να ήμουν κοντά στην Άμπερ την περίοδο που ήταν παντρεμένη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments