Ειδήσεις

Ολυμπιακός Ελνένι: Ανεβαίνει στη λίστα των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός Ελνένι: Ανεβαίνει στη λίστα των ερυθρολεύκων
Ολυμπιακός Ελνένι: Το όνομα του 27χρονου μέσου ακούγεται για τον Πειραιά, στην περίπτωση που φύγει ο Καμαρά.

Ο Αιγύπτιος μέσος Μοχάμεντ Ελνένι φαίνεται να είναι στη λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με το sportime. O 27χρονος μέσος ανεβαίνει στα ονόματα στην περίπτωση εκείνη που ο Καμαρά δεν θα είναι πια στον Πειραιά.

Σίγουρα αυτό που θα προτιμούσε ο Πέδρο Μαρτίνς είναι να κρατήσει την τριάδα που έχει δημιουργήσει στα χαφ ως έχει. Και να προχωρήσει σε κάποια προσθήκη για πίσω από τους τρεις βασικούς, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιλιέρμε. Από την άλλη όμως οι εμφανίσεις της ομάδας του Πειραιά ανεβάζουν το ενδιαφέρον για κάποιους παίκτες του από το εφωτερικό.  Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών οι οποίοι έχουν μπει στο «κάδρο».

Ενδιαφέρον από εξωτερικό για Καμαρά

Μέσα σε αυτούς είναι και ο Μαντί Καμαρά. Ιδιαίτερα απ’ όταν ο Πέδρο Μαρτίνς του άλλαξε θέση και του έδωσε μεγαλύτερη ελευθερία στο γήπεδο, έκανε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κάτι το οποίο φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητο. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προχωρήσει σε μία πώληση του Καμαρά, κάτι το οποίο φαντάζει αρκετά πιθανό, θα κάνει και εκείνος την κίνησή του να τον αντικαταστήσει. Σε αυτή την περίπτωση το όνομα που ανεβαίνει αρκετά στη λίστα των Πειραιωτών, είναι αυτό του Μοχάμεντ Ελνένι.

Το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον 27χρονο μέσο είχε αποκαλύψει το Sportime, με τον παίκτη να συνεχίζει, για την ώρα, να αγωνίζεται στην Μπεσίκτας. Υπό τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ. Μάλιστα πρόσφατα είχε κάνει τη δική του επανάσταση, αφού οι Τούρκοι του χρωστούσαν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ από το συμβόλαιο που είχαν συμφωνήσει.

Τα πήρε όμως τα χρήματα και επέστρεψε στις υποχρεώσεις του με την ομάδα. Όπως και να έχει ο Μοχάμεντ Ελνένι είναι μία περίπτωση την οποία κοιτάει έντονα ο Ολυμπιακός και αν ο Καμαρά πάρει μεταγραφή, τότε είναι πολύ πιθανό να κάνει την κίνησή του.

Είναι το στιλ του Πέδρο Μαρτίνς

Είναι παίκτης μέσα στο στιλ που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι Πειραιώτες θεωρούν ότι ανοίγοντας κουβέντα με την Αρσεναλ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, μπορούν να βρουν την άκρη. Βέβαια όλα αυτά θα προχωρήσουν σε περίπτωση που έρθει η πρόταση που θα ικανοποιεί οικονομικά τον Ολυμπιακό για τον Καμαρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments