Διεθνή

Κίνα: Φορτηγό λιώνει αυτοκίνητο – Ζωντανοί οι επιβάτες [vid]

Κίνα: Φορτηγό λιώνει αυτοκίνητο – Ζωντανοί οι επιβάτες [vid]
Κίνα: Σώθηκαν από θαύμα. Δύο επιβάτες βγαίνουν ζωντανοί από από το αυτοκίνητό τους, το οποίο έλιωσε φορτηγό.

Απίστευτες εικόνες στην Κίνα. Βίντεο δείχνει δύο επιβάτες να βγαίνουν ζωντανοί από το αυτοκίνητό τους, που το έλιωσε πάνω σε μια μπετονιέρα ένα άλλο φορτηγό. Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα στην επαρχία Φουχάν και το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του δρόμου. Όπως φαίνεται, ένα βαρύ φορτηγό πέφτει πάνω σε ένα Honda Jazz και στη συνέχεια το λιώνει πάνω σε μια σταματημένη στο φανάρι μπετονιέρα.

Συγκεκριμένα, το φορτηγό κινείται με μεγάλη ταχύτητα και πέφτει πίσω στο λευκό επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός και ο συνοδηγός. Το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο στο φανάρι πίσω από μια μπετονιέρα σε μεγάλη απόσταση ασφαλείας. Από τη σφοδρή σύγκρουση το λευκό αυτοκίνητο πετάχτηκε και σφηνώθηκε στο πίσω μέρος της μπετονιέρας, ενώ το φορτηγό που τον χτύπησε χωρίς να σταματήσει καθόλου έπεσε και αυτό πίσω του.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, η οδηγός και ο συνοδηγός επέζησαν. Νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο τοπικό νοσοκομείο με κάποια σπασίματα μόνο.

Την ίδια ώρα, στην επαρχία Γκανσού Άγιο είχε ένα 4χρονο αγοράκι:

Το αγοράκι έπαιζε με το πατίνι του στο δρόμο. Όπως δείχνει το βίντεο ξαφνικά από κάτι νερά που υπήρχαν στο οδόστρωμα έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός του αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω από το παιδί, δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και συνέχισε να οδηγεί.

Το όχημα πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το παιδί χωρίς ευτυχώς να το ακουμπήσει και χωρίς να του προκαλέσει τον παραμικρό τραυματισμό. Όταν ο οδηγός συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί σταμάτησε το αυτοκίνητο και γεμάτος άγχος βγήκε έξω. Περίμενε να δει το παιδάκι νεκρό. Όταν το είδε να σηκώνεται και να σκουπίζεται από τα χώματα της ασφάλτου ο οδηγός σχεδόν λιποθύμησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments