Ελλάδα

Πατέρας βιασμός κόρης: Ομόφωνα ένοχος – Την βίαζε για 15 χρόνια στα Χανιά

Πατέρας βιασμός κόρης: Ομόφωνα ένοχος – Την βίαζε για 15 χρόνια στα Χανιά
Πατέρας βιασμός κόρης: Ομόφωνα ένοχος ο πα - τέρας που βίαζε το κορίτσι για 15 ολόκληρα χρόνια σε δήμο του Νομού Χανίων.

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε ο πα – τέρας που βίαζε για 15 ολόκληρα χρόνια την κόρη του στο Ρέθυμνο. Η 27χρονη σήμερα κοπέλα ήταν θύμα του 55χρονου άνδρα από τα 12 της χρόνια, ζώντας μέσα σε μια πραγματική κόλαση, όμως κατάφερε να βρει το θάρρος και να τον καταγγείλει. Με βάση τη σημερινή απόφαση, ο 55χρονος θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 10 ετών.

Ο κατηγορούμενος, κατά την απολογία του, παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική επαφή με την κόρη του αλλά μόνο όταν εκείνη ήταν ενήλικη και συγκεκριμένα από τα 25 μέχρι τα 27 της χρόνια. Ωστόσο, το θύμα και η μητέρα της στις καταθέσεις τους υποστήριξαν ότι ο 55χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την νεαρή κοπέλα για 15 χρόνια. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, επιβάλλοντας του 8 χρόνια φυλάκισης για βιασμό χωρίς βία και 4 χρόνια για την αιμομιξία, ωστόσο τα έτη φυλάκισης με την συγχώνευση είναι στο σύνολο 10. Ο 55χρονος θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές της Τρίπολης, όπου και βρισκόταν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, θύμα του νοσηρού μυαλού του 55χρονου πατέρα της είχε πέσει ένα κορίτσι σε δήμο του νομού Χανίων, το οποίο βίαζε συστηματικά και για 15 χρόνια. Ο εφιάλτης του κοριτσιού άρχισε στα 12 του χρόνια όταν ο πατέρας της την κακοποίησε πρώτη φορά σεξουαλικά. Από τότε ξεκίνησε ένα μαρτύριο δίχως τέλος, καθώς ο 55χρονος την βίαζε συνεχώς για περίπου 15 χρόνια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τελευταία φορά που έπεσε θύμα των άρρωστων ορέξεων του πατέρα της ήταν το φετινό καλοκαίρι. Στα 27 της πλέον χρόνια η κοπέλα, αποφάσισε θαρρετά η ίδια να απευθυνθεί στις αστυνομικές Αρχές καταγγέλλοντας τον συστηματικό βιασμό από τον πατέρα της.

Η καταγγελία για τις εγκληματικές πράξεις του πατέρα της έγινε από την κοπέλα τον Νοέμβριο. Ωστόσο, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν έγινε σύλληψη αλλά κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες προκειμένου να βγει ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή όπως και έγινε. Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν γρήγορα στη σύλληψή του. Αρχικά, ο βιαστής πατέρας αρνείτο τις κατηγορίες, στη συνέχεια όμως ομολόγησε τις ειδεχθείς πράξεις του σε βάρος της ίδιας της κόρης του.

Ο 55χρονος κατηγορήθηκε για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη της ηλικίας της, κατ` εξακολούθηση και κρίθηκε προφυλακιστέος. Σήμερα, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμος ήταν σε περιοχή της Κισσάμου Χανίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments