Ελλάδα

Θεσσαλονίκη νεκρή: 36χρονη γυναίκα η απανθρακωμένη σορός – Έπεσε απο τον τέταρτο όροφο

Θεσσαλονίκη νεκρή: 36χρονη γυναίκα η απανθρακωμένη σορός – Έπεσε απο τον τέταρτο όροφο
Θεσσαλονίκη νεκρή: Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το σώμα τη στιγμή που είχε καταλήξει στο έδαφος, συνέχισε να καίγεται.

Σε γυναίκα 36 ετών με καταγωγή από τη Γεωργία φέρεται να ανήκει η σορός που εντοπίστηκε απανθρακωμένη το μεσημέρι της Τρίτης σε ακάλυπτο πολυκατοικίας της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το grtimes.gr, η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της εκκλησίας του Αγ. Αθανασίου όταν η γυναίκα έπεσε φλεγόμενη από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το σώμα τη στιγμή που είχε καταλήξει στο έδαφος, συνέχισε να καίγεται. «Βγήκε ένας κύριος ο οποίος μένει πίσω στην πρασιά, άκουσε έναν θόρυβο πτώσης βαρύ αντικειμένου με διαφορά χτυπήματα, χωρίς ωστόσο να ακουστεί κάποια έκρηξη από γκαζάκι, κουζίνα, αέριο κλπ» δήλωσε. «Το μόνο που είδε είναι να κείτεται στην πρασιά μια άμορφη ανθρώπινη μάζα, η οποία έβγαζε καπνό» είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία έτυχε να είναι κοντά στο σημείο καθώς πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα άλλο έλεγχο σε στάση λεωφορείου. «Βγήκαν κάποιοι μάστορες οι οποίοι ήταν στην οικοδομή, άκουσαν τον θόρυβο, είδαν το πτώμα και ειδοποίησαν την αστυνομία από το μπαλκόνι. Εκείνοι έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά από το σώμα, χωρίς να προλάβουν κάτι άλλο» πρόσθεσε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σοκαρισμένοι οι περίοικοι που αντίκρισαν το θλιβερό θέαμα της  άτυχης γυναίκας, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, με τις αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν άμεσα στο σημείο, όπως και της Πυροσβεστικής καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  όπου μετέφερε τη γυναίκα στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Παράλληλα και σύμφωνα με το voria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Εγνατία και συγκεκριμένα στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου, ενώ κατά την ίδια πηγή το θύμα ήταν 36 ετών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα της γυναίκας έπεσε φλεγόμενο, από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας στην πρασιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες θανάτου της άτυχης γυναίκας που έχασε τόσο άδοξα τη ζωή της, με την αστυνομία να έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για τη διαλεύκανση του εν λόγω τραγικού συμβάντος. Τονίζεται ότι η άτυχη γυναίκα για την οποία δεν αναφέρονται περαιτέρω πληροφορίες, βρέθηκε απανθρακωμένη, το μεσημέρι της Τρίτης σε πρασιά πολυκατοικίας στην οδό Εγνατία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά μαρτυρίες περιοίκων,  ακούστηκε  δυνατός θόρυβος σαν έκρηξη και όταν ένοικος κοίταξε στον ακάλυπτο χώρου του οικισμού, είδε έναν άνθρωπο να έχει καεί ολοσχερώς και να έχει πέσει στην πρασιά. Επισημαίνεται δε ότι οι αστυνομικές αρχές που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση έφτασαν στο σημείο  και βρήκαν το κορμί της γυναίκας να φλέγεται, ένα σοκαριστικό συμβάν που ομολογουμένως κόβει την ανάσα. Για το  θλιβερό περιστατικό κλήθηκαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αλλά όταν έφτασε το πλήρωμα της υπηρεσίας  η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. Αξίζει να σημειωθεί ρεπορτάζ της ΕΡΤ  αναφέρει εξίσου ότι το άτυχο θύμα ήταν μια γυναίκα  36 ετών η οποία κατάγονταν από τη Γεωργία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments