Αθλητισμός

Πιόνε Σίστο Ολυμπιακός: Κερδίζει πόντους ο Δανός εξτρέμ

Πιόνε Σίστο Ολυμπιακός: Κερδίζει πόντους ο Δανός εξτρέμ
Πιόνε Σίστο Ολυμπιακός: Ο Δανός διεθνής εξτρέμ βρίσκεται στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για τα άκρα της επίθεσης.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να πουλήσει τον Ντανιέλε Ποντένσε στην Γουλβς. Η πρόταση της Αγγλικής ομάδα ήταν τόσο μεγάλη που δεν θα μπορούσε να την αρνηθεί καμία Ελληνική ομάδα. Το κενό που δημιουργήθηκε ήταν μεγάλο καθώς ο Πορτογάλος ήταν ΄’ενας από τους ποιοτικότερους παίκτες όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και του πρωταθλήματος μας γενικότερα. Οι “ερυθρόλευκοι” απέκτησαν τον Εμρέ Μορ ωστόσο ο Τούρκος δεν μπόρεσε να δείξει όσα περίμεναν στην ομάδα.

Θεωρείται σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός ακραίου επιθετικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα άκρα της επίθεσης θα είναι αλλαγμένα τη νέα σεζόν καθώς υπάρχουν πολλοί παίκτες σε αυτή τη θέση που το μέλλον τους είναι αβέβαιο. Επομένως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει μια λίστα με παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα. Δεν αποκλείεται δηλαδή να αποκτηθούν και δυο εξτρέμ μέσα στο καλοκαίρι.

Παίζει το όνομα του Σίστο

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην ισπανική αγορά για να βρουν τον αντι-Ποντένσε και δύο ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα είναι των Πιόνε Σίστο και Ρόνι Λίπες. Η περίπτωση πάντως που φαίνεται να βρίσκεται ψηλότερα είναι του πρώτου. Ο Δανός εξτρέμ της Θέλτα δεσμεύεται για έναν χρόνο ακόμα, αλλά φέρεται να είναι “φευγάτος” από το Βίγκο. Βέβαια το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δανός δεν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ποντένσε. Είναι ψηλότερο καθώς βλέπει τον κόσμο από το ένα μέτρο και τα 72 εκατοστά και είναι αρκετά πιο δυνατός.

Τα τελευταία χρόνια που αγωνίζεται στη Θέλτα έχει σταθερά αρκετές συμμετοχές, ενώ βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία. Στα 25 του χρόνια δεν βλέπει με κακό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε μια ομάδα με σταθερή παρουσία στην Ευρώπη και ας είναι και σε πρωτάθλημα με χαμηλότερη δυναμική από το Ισπανικό. Στη σεζόν που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, ο Σίστο έχει μετρήσει 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και βρήκε δίχτυα στις δυο από αυτές. Έχει επίσης δυο συμμετοχές στο Κύπελλο Ισπανίας σκοράροντας ισάριθμα τέρματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments