Ελλάδα

Τέλος για την πιο πετυχημένη εκπομπή του MEGA

Τέλος για την πιο πετυχημένη εκπομπή του MEGA
Σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού, η εκπομπή έκανε τον κύκλο της και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει το κοινό με ένα best of.

Όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος, λένε και στην περίπτωση της εκπομπής του MEGA αυτό το τέλος είναι και κάπως στενάχωρο για όλους εκείνους τους χιλιάδες τηλεθεατές που απολάμβαναν μουσικές επιλογές της εκπομπής “Στο σπίτι με το Mega“. Ήταν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του νέου Μεγάλου Καναλιού και κέρδισε την εμπιστοσύνη και τα θετικά σχόλια του κοινού, που αναζητά ποιοτικές και ξεχωριστές εκπομπές για να το συντροφεύουν.

Η εκπομπή στήθηκε με τη μορφή τηλεοπτικών συναυλιών και ξεκίνησε να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές τόσο κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω κορωνοϊού αλλά και στη συνέχεια, όταν έληξε το γενικό lockdown. Ακόμη και όταν άνοιξαν καταστήματα και επιχειρήσεις εστίασης η εκπομπή έκανε πάρα  πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης αποδεικνύοντας πως οι ιθύνοντες του καναλιού είχαν κάνει πάρα πολύ καλή επιλογή.

Πάρα πολλοί επιτυχημένοι καλλιτέχνες έδωσαν το παρών και μας γύρισαν σε εποχές 80ς και 90ς. Σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού, η εκπομπή έκανε τον κύκλο της και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει το κοινό με ένα best of από τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών που τραγούδησαν. Το τελευταίο αυτό επεισόδιο θα το απολαύσουμε την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 23:00.

Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, το συγκεκριμένο project δεν αναμένεται να επιστρέψει τηλεοπτικά. Ωστόσο, δεν θα ήταν έκπληξη αν βλέπαμε το Mega να ετοιμάζει κάτι παρεμφερές, καθώς οι μουσικές βραδιές… του πήγαν πολύ από άποψη τηλεθέασης και με ισχυρούς αντιπάλους στα απέναντι στρατόπεδα.

Και φυσικά να επισημάνουμε πως πολύ σημαντικοί  καλλιτέχνες βρέθηκαν στο στούντιο και μας χάρισαν υπέροχες ερμηνείες. Ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Νταλάρας, οι Μέλιsses, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Δήμητρα Γαλάνη, οι Πυξ Λαξ και ο Τόνι Σφήνος.

Μαζί τους κορυφαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας σε guests εμφανίσεις. Μεταξύ αυτών, ο Δημήτρης Μπάσης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ασπασία Στρατηγού, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μαρίζα Ρίζου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, ο Στέλιος Διονυσίου, η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Δημήτρης Κόψης, ο Παντελής Καναράκης, ο Δάκης, η Μαντώ, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα. Κάθε εκπομπή ήταν και  ένα διαφορετικό μουσικό κεφάλαιο, ένα ξεχωριστό μελωδικό ταξίδι. Άλλοτε νοσταλγικό και συναισθηματικό, άλλοτε χορευτικό και διασκεδαστικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments