Lifestyle

Mia Khalifa: «Σας εκλιπαρώ να μη γυρίσετε πορνό»

Mia Khalifa: «Σας εκλιπαρώ να μη γυρίσετε πορνό»
Mia Khalifa: Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών έστειλε μήνυμα στις γυναίκες να σταματήσουν να γυρίζουν πορνό.

Η Mia Khalifa αποτελεί μια από τις πιο γνωστές γυναίκες στο χώρο των ερωτικών ταινιών. Το πέρασμα της από τη βιομηχανία του πορνό ήταν σύντομο. Μέσα σε λίγους μήνες γύρισε 11 ταινίες και στη συνέχεια αποσύρθηκε οριστικά. Μερικά χρόνια αργότερα η ίδια ισχυρίζεται πως έχει μετανιώσει για τη την πράξη της καθώς όπως υποστηρίζει είναι κάτι που θα την στοιχειώνει για το υπόλοιπο της ζωής της.

Χαρακτηριστικά η Khalifa δήλωσε ότι η περίοδος που έκανε τις ταινίες θα την στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει», χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα «τοξική» την συγκεκριμένη βιομηχανία. Θυμίζουμε ότι η 27χρονη έχει αποσυρθεί από το πορνό εδώ και έξι χρόνια, αλλά παραμένει παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες σταρ του Pornhub.  Την ίδια ώρα στέλνει μήνυμα στα νέα κορίτσια.

Μείνετε μακριά από το πορνό

Το μήνυμα της Khalifa προς όλες τις κοπέλες που μπορεί να σκέφτονται να μπουν στη βιομηχανία του πορνό είναι να μη το κάνουν ποτέ. Παράλληλα τονίζει ότι δεν πρέπει να το κάνουν για να βγάλουν χρήματα, εξηγώντας πώς η εμπειρία της έχει επηρεάσει έκτοτε την ψυχική της υγείας. Άλλωστε όπως υποστηρίζει και η ίδια τα χρήματα δεν είναι τόσα πολλά όπως πιστεύει αρκετός κόσμος.

Όπως εξηγεί έβγαλε μόνο 9.600 λίρες για τα βίντεο που γύρισε, ενώ από τότε δεν έχει λάβει άλλα χρήματα, τονίζοντας ότι εδώ και χρόνια προσπαθεί ανεπιτυχώς να τα αφαιρέσει από διάφορα σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου, όπου εξακολουθούν να εμφανίζονται. Ένα από τα βίντεο, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ήταν εκείνο όπου η Mia, η οποία έχει μεγαλώσει ως Καθολική, φορούσε μια ισλαμική μαντίλα, με αποτέλεσμα να φτάσει σε σημείο να δέχεται απειλές για τη ζωή της από το Ισλαμικό Κράτος και άλλους οργισμένους Μουσουλμάνους. Η ίδια λέει πως την πίεσαν να γυρίσει το συγκεκριμένο βίντεο.

«Εκείνα τα 11 βίντεο θα με στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνω και δεν θέλω άλλο κορίτσι να περάσει τα ίδια, επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει», απάντησε σε έναν χρήστη, που την έκανε tag σε ένα ποστ για το παρελθόν της. Η Mia Khalifa κάλεσε επίσης τους φανς και τους followers να είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με την συμμετοχή τους στη βιομηχανία του πορνό. «Σας παρακαλώ πολύ, σκεφτείτε το αν εξετάζετε τη βιομηχανία του σεξ. Στο κάνουν αδύνατο να διορθώσεις τα λάθη σου και σε κυνηγούν στο μέλλον», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments