Video

Γιάννης Ζουγανέλης: Η απίστευτη ατάκα του Τραμπ για να τον πείσει να μείνει στις ΗΠΑ

Γιάννης Ζουγανέλης: Η απίστευτη ατάκα του Τραμπ για να τον πείσει να μείνει στις ΗΠΑ
Γιάννης Ζουγανέλης: Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε ο Έλληνας ηθοποιός, ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να τον πείσει να μείνει στην Αμερική και προσπάθησε να τον δελεάσει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε να τον κρατήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προσπαθώντας να τον δελεάσει με κάτι που θεωρούσε ό,τι δεν θα έλεγε «όχι».

Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε ο Έλληνας ηθοποιός, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ προσπάθησε να τον πείσει να μείνει στην Αμερική και μάλιστα, προχώρησε και σε μια κίνηση που θεωρούσε ότι θα μπορούσε να τον δελεάσει.

Όταν ο Γιάννης Ζουγανέλης γνώρισε τον πρόεδρο των ΗΠΑ

«Είχαμε πάει με τη Γλυκερία στο Ατλάντικ Σίτι. Εγώ έμεινα έκθαμβος από τον τρόπο που λειτουργούσαν εκεί τα πράγματα και έμαθα βέβαια ότι ήταν έρημος και ένας Τραμπ, δεν τον ήξερα καν το 1995, είχε μεριμνήσει. Και λέω μπράβο, αυτό είναι τρομερό», φανέρωσε στη μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή «Φλερτ» της ΕΡΤ1 με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Και συνέχισε: «Ξαφνικά, αφού κάνουμε τη συναυλία σε μια τεράστια αρένα. Έρχεται ένας ξανθός και μου λέει ”εσύ θα μείνεις εδώ οπωσδήποτε”. Του λέω ”γιατί το λέτε αυτό”; Γέλασε μαζί μου. Του είπα ότι ”δεν μπορώ να μείνω, έχω δεσμούς με την Ελλάδα, εκεί ζω, εκεί αναπνέω”. Και τον ευχαρίστησα για την τιμή».

Πώς ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να πείσει τον Γιάννη Ζουγανέλη να μείνει στις ΗΠΑ;

Μάλιστα, το πιο παράξενο ήταν ότι του προσέφερε πανέμορφες γυναίκες για να τον πείσει να μείνει και να πει το πολυπόθητο «ναι». «Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως για να με δελεάσει έφερε 3 – 4 πανέμορφες γυναίκες, ότι δηλαδή εγώ θα μπορούσα να ενδώσω. Και μετά βέβαια, συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος έχεις τους κωδικούς των πυρηνικών κεφαλών», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο νέο καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο και τη Νάντια Κοντογεώργη στην ΕΡΤ1.

Πάντως, αυτή η θέληση του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι αβάσιμη αφού ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώ η μουσική του παιδεία είναι τεράστια. Για παράδειγμα, από την προσχολική του ηλικία, ξεκίνησε τη βυζαντινή μουσική στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών με τον ιεροψάλτη καθηγητή Θ. Θεοδωρακόπουλο, ενώ στο Ελληνικό Ωδείο σπούδασε κιθάρα με τους καθηγητές Χαράλαμπο Εκμεκτσόγλου και Κώστα Τρίαντο και θεωρία με τον Αντίοχο Ευαγγελάτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments